Inspiracija

Aksesoari i frizure za sezonu zima 2021/2022

frizure za sezonu zima

Kad god vaša kosa odluči da ne sarađuje sa vama u pomoć vam mogu priteći atraktivni detalji i aksesoari za kosu i glavu. Učinite svoju kolekciju akesoara bogatijom za pojedine mašne, šnale, ali i šešire i kape jer će vam u toku zimskih meseci biti neophodni. Ipak, svake sezone pojedini su u fokusu, a mi ćemo vam dati neke predloge.

Tokom hladnih zimskih meseci uvek nam dobro dođe inspiracija kada je odabir stilizacija kose u pitanju, ali i atraktivnih aksesoara. Danas smo izdvojili koji su to naši favoriti kada je reč o detaljima kojima krasimo našu kosu tokom zime.

frizure za sezonu zimaBaker Boy Hats

Šeširi su modni detalji koji odlično osveže svaku odevnu kombinaciju. Ove sezone nosite ga uz svoje niske punđe ili neobavezno vezanu kosu gumicom. Crni nikada ne izlaze iz mode, a ukoliko volite da eksperimentišete ponesite neki u upadljivoj nijansi.

Geometric Hair Clips

Ukosnice u geometrijskom obliku su jedan od omiljenijih aksesoara koji upotpunjuju frizure. Za tren oka dobijete elegantnu frizuru od jedne pletenice i ove ukosnice. Najjednostavniji način da dobijete modernu i efektnu frizuru.

Moderni akesesoari za zimu

frizure za sezonu zima

Beret

Bilo koju frizuru da ponesete uz beretku nećete pogrešiti. Naš favorit su romantični talasi u kosi, još ukoliko imate pramenove to je pun pogodak. Provucite kosu kroz presu ili uvijač kako bi uvili blago kosu.

Glitzy Bow

Šnale-mašne nam omogućuju da puštenu kosu učinimo modernijom. Čista elegancija postignuta na veoma ekspresan način.

Kape i mašne su must have ove sezone

frizure za sezonu zimaPom Pom Hat

Čuvene kape u ovom obliku predlažemo da nosite uz dvostruke pletenice. Savršena kombinacija aksesoara i frizure za one dame koje imaju dugu kosu.

Velvet Ribbon

Traka za kosu u ljubičastoj nijansi čine da kosa vezana u niski rep i ove zimske sezone izgleda moderno. Pokopite kosu u rep i po želji napravite blage talase.

Ear Muffs

Štitnici za uši „vole“ puštenu kosu, a gde je puštena kosa tu su i romantični talasi.

Pearl Details

Za sve one svečanije prilike tokom hladnijih dana preporuka je da ponesete detalje u kosi od bisera jer su oni nepogrešiv izbor.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pintrest.com