Tokom hladnih zimskih meseci uvek nam dobro dođe inspiracija kada je odabir stilizacija kose u pitanju, ali i atraktivnih aksesoara. Danas smo izdvojili koji su to naši favoriti kada je reč o detaljima kojima krasimo našu kosu tokom zime.

Baker Boy Hats

Šeširi su modni detalji koji odlično osveže svaku odevnu kombinaciju. Ove sezone nosite ga uz svoje niske punđe ili neobavezno vezanu kosu gumicom.

Geometric Hair Clips

Ukosnice u geometrijskom obliku su jedan od omiljenijih aksesoara koji upotpunjuju frizure. Za tren oka dobijete elegantnu frizuru od jedne pletenice i ove ukosnice.

Beret

Bilo koju frizuru da ponesete uz beretku nećete pogrešiti. Naš favorit su romantični talasi u kosi, još ukoliko imate pramenovo to je pun pogodak.

Glitzy Bow

Šnale-mašne nam omogućuju da puštenu kosu učinimo modernijom. Čista elegancija.

Pom Pom Hat

Čuvene kape u ovom obliku predlažemo da nosite uz dvostruke pletenice. Savršena kombinacija aksesoara i frizure za one dame koje imaju dugu kosu.

Velvet Ribbon

Traka za kosu u ljubičastoj nijansi čine da kosa vezana u niski rep i ove zimske sezone izgleda moderno. Pokopite kosu u rep i po želji napravite blage talase.

Ear Muffs

Štitnici za uši „vole“ puštenu kosu, a gde je puštena kosa tu su i romantični talasi.

Pearl Details

Za sve one svečanije prilike tokom hladnijih dana preporuka je da ponesete detalje u kosi od bisera jer su oni nepogrešiv izbor.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pintrest.com