Od trenutka kada pomisle da svoju kosu oboje u plave nijanse, svaka dama želi da ima kosu koja uvek izgleda besprekorno. Mnogo je saveta koje možete pročitati na internetu, u časopisima ili čuti iz iskustava drugih dama koje će vam pomoći da nađete odgovarajuću negu za vašu kosu. Međutim, jedno je sigurno  – proizvod kojim je svaka plavokosa dama zadovoljna jeste upravo maska za kosu iz linije Blond Absolu poznatog brenda Kerastase.

Lepa kosa puna sjaja je upravo parola ovog proizvoda, a u to se i same možete uveriti korišćenjem ove maske nakon samo nekoliko nanošenja. Kerastase se sa ponosom može pohvaliti luksuznom negom i to je upravo nega koju daje ova ljubičasta maska.

Osvežite svoju kosu pomoću Kerastase Blond Absolu maske bio da ste je celu obojili u vašu omiljenu plavu boju ili pak uradili svetle pramenove. Ljubičasta formula koja se nalazi u ovom pakovanju pomaže u negovanju kose bez bakarnih tonova. Istovremeno, ova maska štiti kosu od spoljašnjih uticaja. Hijaluronska kiselina i cvet edelweiss koji su glavni sastojci ove maske pružaju kosi visok nivo hidratacije i čine je negovanom. Vaši pramenovi zablistaće prirodnim sjajem.

Ono što je na prvi pogled osvojilo sve plavokose dame jeste upravo boja ove maske koja je ljubičaste boje, zato je i zovemo ljubičasta maska. Mnogi se pitaju – da li ova maska boji kosu? Ne, maska ne boji kosu i možete je koristiti jednom nedeljno ili onoliko često koliko je potrebno da se rešite mesinganih tonova i održi sjajna i idelana nijansa plave kose.

Budite plavuša koja ima pre svega zdravu i negovanu kosu. Masku Blond Absolu možete poručiti OVDE. Sve proizvode iz ove linije brenda Kerastase možete pogledati na našem online shopu OVDE.

Da li ste spremni da uživate u svojoj predivnoj plavoj boji? Kerastase linija Blond Absolu dostupna je i u našem salonu u Belvilu.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com