Saveti

Maska za plavu kosu bez bakarnih tonova

najbolja maska za plavu kosu

Od trenutka kada pomisle da svoju kosu oboje u plave nijanse, svaka dama želi da ima kosu koja uvek izgleda besprekorno. Mnogo je saveta koje možete pročitati na internetu, u časopisima ili čuti iz iskustava drugih dama koje će vam pomoći da nađete odgovarajuću negu za vašu kosu. Međutim, jedno je sigurno  – proizvod kojim je svaka plavokosa dama zadovoljna jeste upravo maska za kosu iz linije Blond Absolu.

najbolja maska za plavu kosu blond absolu kerastaseLepa kosa puna sjaja je upravo parola ovog proizvoda, a u to se i same možete uveriti korišćenjem ove maske nakon samo nekoliko nanošenja. Kerastase se sa ponosom može pohvaliti luksuznom negom i to je upravo nega koju daje ova ljubičasta maska.

Kakva je Kerastase Blond Absolu maska za plavu kosu?

Osvežite svoju kosu pomoću Kerastase Blond Absolu maske bio da ste je celu obojili u vašu omiljenu plavu boju ili pak uradili svetle pramenove. Ljubičasta formula koja se nalazi u ovom pakovanju pomaže u negovanju kose bez bakarnih tonova. Istovremeno, ova maska štiti kosu od spoljašnjih uticaja. Hijaluronska kiselina i cvet edelweiss koji su glavni sastojci ove maske pružaju kosi visok nivo hidratacije i čine je negovanom. Vaši pramenovi zablistaće prirodnim sjajem.

Ono što je na prvi pogled osvojilo sve plavokose dame jeste upravo boja ove maske koja je ljubičaste boje, zato je i zovemo ljubičasta maska. Mnogi se pitaju – da li ova maska boji kosu? Ne, maska ne boji kosu i možete je koristiti jednom nedeljno ili onoliko često koliko je potrebno da se rešite mesinganih tonova i održi sjajna i idelana nijansa plave kose.

Budite plavuša koja ima pre svega zdravu i negovanu kosu. Masku Blond Absolu možete poručiti OVDE. Sve proizvode iz ove linije brenda Kerastase možete pogledati na našem online shopu OVDE.

Da li ste spremni da uživate u svojoj predivnoj plavoj boji? Kerastase linija Blond Absolu dostupna je i u našem salonu u Belvilu.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com