Saveti

Moć darivanja ima neprocenjivu vrednost

moć darivanja kerastase pokloni

Pokazivanje ljubavi kroz one sitnije pa i one krupnije stvari je nešto što svi volimo. Neko ima veću želju da poklanja, a neko uživa u primanju darova. Kako se kraj godine bliži, a ujedno je i vreme praznika sada je možda idealan trenutak da porazmislite sa kojim sitnicama ćete svoje omiljene osobe iznenaditi.

Bilo da je reč o novogodišnjim poklonima, ili pak onim rođendanskim svaka pripadnica ženske populacije će se uvek obradovati kozmetičkim preparatima. Nega kose tokom cele godine je od ključne važnosti kako bi ona izgledala uvek zdravo i negovano. S tim u vezi, predstavljamo vam fantastične luksuzne poklon setove koji u sebi kriju najbolje od Kerastase brenda. Ono što je dodatna prednost ovih setova jeste i cena koja je veoma povoljna, imajući u vidu kolika bi ukupna cena bila svih proizvoda koje set sadrži da ih kupujete posebno.

Evo nekoliko ideja šta možete darovati svojoj dragoj osobi…

moć darivanja kerastase pokloniChronologiste Luxury Gift Set za negu i revitalizaciju kose sadrži tri proizvoda za negu i revitalizaciju kose i to: kupku, masku i kremu u originalnoj militraži.

Resistance Extentioniste Luxury Gift Set za negu duge kose. Ova linija namenjena je jačanju duge kose, idealna za kosu koja sporo raste i koja je oštećena. Vraća kosi elastičnost i jača je celom dužinom.

Reflection Luxury Gift Set za negu farbane kose pruža sjaj kosi. Štiti kosu od spoljašnjih uticaja. Neguje kosu i produžava sjaj farbanoj kosi.

moć darivanja kerastase pokloniGenesis Luxury Gift Set protiv opadanja kose u sebi sadrži proizvode koji pomažu kosi da bude jača. Kosa je manje sklona lomljenju i opadanju. Izdvajamo popularan fluid iz paketa koji štiti kosu od toplote do 220°C, kosa je hidrirana i negovana i lakše se raščešljava.

Blond Absolu Luxury Gift Set za posvetljenu kosu i negu plave kose bez bakarnih tonova je jedna od najpopularnijih linija brenda Kerastase. Linija sadrđi hijaluronsku kiselinu koja jača strukturu vlasi, sprečava lomljenje i hidrira kosu. U sebi krije i moć edelweiss cveta koji je bogat antioksidantima i utiče na mekoću kose. A poseban sastav čine ultra-ljubičasti neutralizeri, visoko koncetrovani pigmenti koji otklanjaju žute i bakarne tonove.

Svojim najdražim plavokosim damama darujte set koji možete poručiti OVDE.

Izdvajamo i Blond Absolu Mini Set sa travel size pakovanjima koji je dostupan na našoj online prodavnici OVDE.

Uživajte u moći darivanja jer ne postoji bolji način da obradujete drage osobe.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla