Nova Chronologiste linija za revitalizaciju i podmlađenost skalpa i kose, u kojoj posebno mesto zauzima Novi Chronologiste Limited SÉRUM UNIVERSEL je stigla.

Da li ste vi jedna od 200 žena u Srbiji koja će imati ovaj luksuzni proizvod? Pitate se u čemu je njegova tajna…

Serum u perlama hidrira skalp tokom 24h, kosa je 4 puta sjajnija, pruža momentalni osećaj prijatnosti i revitalizacije na skalpu. Ovaj serum je odlična zaštita od spoljašnjih uticaja, do 81% pruža hidrataciju kosi nakon 48h od nanošenja kao i anti-frizz zaštitu.

SERUM MOŽETE PORUČITI OVDE.

Pored seruma, među novitetima su i:

Piling za skalp – nega pre kupke za revitalizaciju & čišćenje skalpa. Chronologiste Pré-Cleanse Régénérant piling za kosu temeljno čisti kosu pre šamponiranja. Efikasno i dubinski uklanja nečistoće sa kose i sa skalpa. Pruža detoksikaciju kosi.

PILING MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Kupka i maska za kosu sa novim anti-age formulama, Remek delo među Kérastase kupkama za kosu nudi izvanredno čišćenje za sve tipove kose. CHRONOLOGISTE kupka za kosu čini da kosa dobija puniji izgled, uz vitalnost, mekoću i sjaj. CHRONOLOGISTE kupka za kosu osvežava teme i kosu. Kosa je mekša i izgleda sjajnije. Izvanredno čišćenje za sve tipove kose.

KUPKU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Kérastase CHRONOLOGISTE maska za kosu za potpunu revitalizaciju kose. Bogata tekstura koja pruža kosi luksuznu negu daće vlasima revitalizovan izgled, uz sjaj, mekoću i živost. CHRONOLOGISTE Maska za kosu čini da kosa izgleda revitalizovano. Kosa deluje mekše i izgleda sjajnije uz dodatnu živost.

MASKU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Krema za zaštitu od toplote do 230° zaglađuje kosu i čini teksturu kose prefinjenijom. Sprečava lomljenje kose. Pruža 24h hidrataciju kose.

KREMU MOŽETE PORUČITI OVDE.

Parfem – negujuće ulje sa ekskluzivnom kombinacijom prelepih mirisnih nota. Ovaj oplemenjujuć pafrem čini kosu negovanom i sjajnom. Parfem čini da kosa bude glatka i meka na dodir. Senzualan i nežan miris ostaje dugo na kosi. Dodatno čini kosu jačom i otpornom na lomljenje.

PARFEM MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Naša kosa, baš kao i naša koža se tokom vremena menja, ova linija na pravi način pruža anti-age negu.

Fun fact: Dame prethodnih generacija su prve anti-age proizvode kupovale u svojim kasnim četrdesetim, dok današnje generacije na svojim beauty policama prvu anti-age negu imaju već sredinom dvadesetih.

Ova linija je dostupna u našem salonu u Belvilu i na shopu OVDE.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com