Saveti

Najbolja anti-age nega za vašu kosu

anti-age nega kose

Nova Chronologiste linija za revitalizaciju i podmlađenost skalpa i kose, u kojoj posebno mesto zauzima Novi Chronologiste Limited SÉRUM UNIVERSEL je stigla.

anti-age nega koseDa li ste vi jedna od 200 žena u Srbiji koja će imati ovaj luksuzni proizvod? Pitate se u čemu je njegova tajna…

Najbolja anti-age nega kose

Serum u perlama hidrira skalp tokom 24h, kosa je 4 puta sjajnija, pruža momentalni osećaj prijatnosti i revitalizacije na skalpu. Ovaj serum je odlična zaštita od spoljašnjih uticaja, do 81% pruža hidrataciju kosi nakon 48h od nanošenja kao i anti-frizz zaštitu.

SERUM MOŽETE PORUČITI OVDE.

Pored seruma, među novitetima su i:

Piling za skalp – nega pre kupke za revitalizaciju & čišćenje skalpa. Chronologiste Pré-Cleanse Régénérant piling za kosu temeljno čisti kosu pre šamponiranja. Efikasno i dubinski uklanja nečistoće sa kose i sa skalpa. Pruža detoksikaciju kosi.

PILING MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Kupka i maska za kosu sa novim anti-age formulama, Remek delo među Kérastase kupkama za kosu nudi izvanredno čišćenje za sve tipove kose. CHRONOLOGISTE kupka za kosu čini da kosa dobija puniji izgled, uz vitalnost, mekoću i sjaj. CHRONOLOGISTE kupka za kosu osvežava teme i kosu. Kosa je mekša i izgleda sjajnije. Izvanredno čišćenje za sve tipove kose.

KUPKU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

anti-age nega koseKérastase CHRONOLOGISTE maska za kosu za potpunu revitalizaciju kose. Bogata tekstura koja pruža kosi luksuznu negu daće vlasima revitalizovan izgled, uz sjaj, mekoću i živost. CHRONOLOGISTE Maska za kosu čini da kosa izgleda revitalizovano. Kosa deluje mekše i izgleda sjajnije uz dodatnu živost.

MASKU MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Krema za zaštitu od toplote do 230° zaglađuje kosu i čini teksturu kose prefinjenijom. Sprečava lomljenje kose. Pruža 24h hidrataciju kose.

KREMU MOŽETE PORUČITI OVDE.

Parfem – negujuće ulje sa ekskluzivnom kombinacijom prelepih mirisnih nota. Ovaj oplemenjujuć pafrem čini kosu negovanom i sjajnom. Parfem čini da kosa bude glatka i meka na dodir. Senzualan i nežan miris ostaje dugo na kosi. Dodatno čini kosu jačom i otpornom na lomljenje.

PARFEM MOŽETE PORUČITI OVDE. 

Naša kosa, baš kao i naša koža se tokom vremena menja, ova linija na pravi način pruža anti-age negu.

Fun fact: Dame prethodnih generacija su prve anti-age proizvode kupovale u svojim kasnim četrdesetim, dok današnje generacije na svojim beauty policama prvu anti-age negu imaju već sredinom dvadesetih.

Ova linija je dostupna u našem salonu u Belvilu i na shopu OVDE.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com