Ove sezone sanjamo o sunčanim i svetlijim pramenovima. Pogledajte sedam letnjih sunčanih nijansi koje su popularne ove sezone.

Ash Blonde Babylights

Suptilnost je ključ za postizanje prirodnog izgleda. Postignite savršeni pepeljasto plavi ton sa ultra-sitnim pramenovima. Ova tehnika daje vašoj kosi zdrav, ali potpuno prirodan sjaj.

Caramel Balayage

Ovo je idealna kombinacija nijansi za brinete. Čokoladna podloga savršeno se slaže sa karamel balajažom, što rezultira ovim atraktivnim izgledom.

Solid Gold

Idealna letnja kolorizacija podrazumeva glamuroznu zlatnu nijansu. Poput blistavih sunčevih zraka u kosi ovaj izgled sa ultra-bogatim zlatnim tonovima je pravi must have.

Honey Brunette

Obnavljanje vašeg balajaža ne mora da znači odbacivanje tamnih pramenova. Medena brineta je idealan način da dodate nešto posebno već prelepoj espreso kosi.

Bronde

Ako je medena brineta previše suptilna za vašu letnju transformaciju, umesto toga odlučite se za „bronde“. Ova senzacija nijanse je popularna na svim društvenim mrežama i nose je mnoge poznate ličnosti.

Latte

Izaberite nijansu koja oduzima dah. Sa savršeno uklopljenim plavim pramenovima, ova „svetla brineta“ je pun pogodak kao vaš omiljeni napitak od kafe.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com