Saveti

Kako osvežiti postojeći balajaž

kako osvežiti balajaž

Odlazite u frizerski salon posle duže pauze i želite da osveži svoje istaknute delove kose – balajaž, ali i dalje želite da imate izgled koji ne zahteva puno održavanja, što je i ključ samog balajaža.

Vreme je za osveženje vaše kose koja ima balajaž. Ove letnje sezone sanjamo o sunčanim i svetlijim pramenovima u kosi. Pogledajte šest letnjih sunčanih nijansi koje su popularne ove sezone.

kako osvežiti balajaž

Ash Blonde Babylights / Caramel Balayage / Solid Gold

Ash Blonde Babylights

Suptilnost je ključ za postizanje prirodnog izgleda vaše kose. Postignite savršeni pepeljasto plavi ton sa ultra-sitnim pramenovima. Ova tehnika daje vašoj kosi zdrav, ali potpuno prirodan sjaj kao da ništa niste radili na kosi.

Caramel Balayage

Ovo je idealna kombinacija nijansi za prirodne brinete. Čokoladna podloga savršeno se slaže sa karamel balajažom, što rezultira ovim atraktivnim izgledom. Sa ovim balajažom talasi u kosi dobijaju novi izgled.

Solid Gold

Idealna letnja kolorizacija podrazumeva glamuroznu zlatnu nijansu. Poput blistavih sunčevih zraka u kosi ovaj izgled sa ultra-bogatim zlatnim tonovima je pravi must have. Ukoliko imate prirodnu gustu kosu odvažite se za ovu kolorizaciju i stilizaciju.

kako osvežiti balajaž

Honey Brunette / Bronde / Latte

Honey Brunette

Obnavljanje i osveženje vašeg balajaža ne mora da znači odbacivanje tamnih pramenova kose. Medena brineta, kako smo je mi nazvali, je idealan način da dodate nešto posebno već prelepoj espreso kosi.

Bronde

Ako je gore pomenuta medena brineta previše suptilna za vašu letnju transformaciju, umesto toga odlučite se za “bronde” izdanje. Ova senzacija nijanse je popularna na svim društvenim mrežama i nose je mnoge poznate ličnosti. Naročito je vole ona dame koje imaju srednju dužinu kose.

Latte

Izaberite nijansu koja blago rečeno “oduzima dah”. Sa savršeno uklopljenim plavim pramenovima, ova “svetla brineta” je pun pogodak kao vaš omiljeni napitak od kafe. Probajte, i uverite se i same!

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com