Inspiracija

Romantične i elegantne frizure za venčanje

elegantne frizure za venčanja i svadbu

Od same ceremonije venčanja do prvog plesa, neće nedostajati romantičnih trenutaka na vaš veliki dan. Neveste često žude da sve odiše romantikom od dekoracije za venčanje do sme haljine i naravno da imaju romantičnu frizuru. Jer šta je venčanje ako nije romantično?

Ako ste još u fazi pripreme venčanja, ali još uvek niste izabrali idealnu frizuru za vaš najlepiš dan ovde ćete sigurno pronaći inspiraciju. Ukoliko je takav slučaj kod vas predlažemo vam nekoliko savršenih romantičnih frizura koje odišu elegancijom.

elegantne frizure za venčanja i svadbuNiska punđa, romantična, šinjon

Niska punđa upotpunjena sa velikom mašnom odlično pristaje na haljine koje su “otvorenih” leđa. Ovo je predlog ukoliko ne planirate da nosite veo.

Romantična frizura stilizovana uz cvetne detalje je odličan izbor frizure za letnje mesece. Na vama je da odlučite da li ćete nositi prirodno cveće u kosi ili ćet se odlučiti za neki detalj sa cirkonima.

Šinjon frizura predivne teksture za sve dame sa stilom. Pričvrstite kosu nekom atraktivnom šnalom ili ukosnicom. Ova frizura će biti postojana tokom celog dana tako da je možda i jedan od najboljih frizura kada su venčanja u pitanju.

 

 

elegantne frizure za venčanja i svadbuBočna frizura, talasi u kosi, neobavezna stilizacija

Romantična frizura sa atraktivnim bočnim delom posebno će izgledati na kosi koja ima posvetljene pramenove. Eksperimentišite sa uvijanjem kose po vašoj želji i isprobajte ovu frizuru bar nekoliko dana ranije.

Talasasti dugačak rep je odlična frizura ukoliko nosite i veo na glavi. Uz par opuštenih kraćih pramenova postignućete šik izgled. Ukoliko ne nosite veo rep možete vezati i visoko, podjednako će frizura biti efektna.

Neobavezno pokupljena kosa koja je prethodno uvijena u talase sa raspuštenim pramenovima je uvek dobar izbor. Izgledaćete poput princeze iz bajki.

 

 

elegantne frizure za venčanja i svadbuPokupljena kosa, pola – pola stilizacija, jednostavnost

Nisko pokupljena kosa u punđu posebna može biti uz samo nekoliko bezvremenskih detalja kao što su biseri.

Jedna od neporešivih izbora svadbene frizure jeste stilizacija koja podrazumeva pola puštenu pola pokupljenju kosu. Još u kombinaciji sa talasima je pun pogodak.

A ako ste vlasnica takve kose da joj nije potrebno stilizovanja kako bi ona izgledala lepo, ponesite svoje prirodne blage talase bez ikakvih dodataka u kosi.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com