Saveti

Kerastase pilinzi za masno i osetljivo teme i kosu

pilinzi za kosu kerastase

Po prvi put luksuzni brend Kerastase kombinuje intenzivnu moć čišćenja pilinga koji omogućava zdrav izgled kose i stimulativna svojstva esencijalnih ulja. Ova ulja bude čula svojim intenzivnim mirisima. Predstavljeni su pilinzi za kosu u koje ćete se zaljubiti na prvo probanje.

Fusio-Scrub je prvi salonski piling u kombinaciji sa esencijalnim uljima za skalp i kosu zdravog izgleda. Ovaj nežni piling sadrži kristale morske soli koji su pogodni za mastan skalp kao i jojoba seme i koru slatke pomorandže za osetljiv. Pored pilinga, aktivna mešavina esencijalnih ulja sadrži opuštajuću mešavinu sa uljem sandalovine, osvežavajuću mešavinu sa uljem peperminta i stimulativnu mešavinu sa uljem đumbira.

pilinzi za kosu kerastasePored pomenutog pilinga među Fusio-Scrub proizvodima u ponudi se nalazi i piling za skalp sklon mašćenju. On u sebi sadrži morsku so, vitamin B6 i salicilnu kiselinu ali i već pomenuta esencijalna ulja: đumbira, sandalovine i peperminta.

Ova tri esencijalna ulja su dragocena u tome što intenzivno čišćenje skalpa podižu na viši nivo.

Ulje đumbira pruža osećaj stimulacije skalpa i poznato je po osvežavajućem efektu na skalp. Za umirujući efekat tu je ulje sandalovine koje umiruje kožu glave, kontroliše višak sebuma i omekšava kožu glave tako što povećava sposobnost zadržavanja hidriranosti. I treće, ništa manje značajno jeste i ulje peperminta koje je poznato po svom antioksidativnom efektu, pruža uzbudljivu aromu i daje drugačiji osvežavjući hladni osećaj.

Ovaj inovativan tretman u nezi možete probati u našem salonu ili kupiti piling za svoj tip kose i u ovoj luksuznoj nezi uživati kod kuće. U našem salonu isprobajte neki od dva pilinga u zavisnosti kakve su potrebe vašeg skalpa i kose i po želji izaberite ulje (sandalovine, peperminta ili đumbira).

Kako se koristi piling?

Temeljno pokvasite kosu. Nanesite na celo teme glave piling koji odgovara vašem tipu skalpa. Masirajte dok se piling u potpunosti ne rasporedi. Dodajte vodu više puta i masirajte sve dok piling ne postane pena. Kada se pretvori u penu pređite na dužinu kose i nastavite sa pilingom. Dobro isperite kosu.

Prilikom korišćenja ovog pilinga nije neophodno da kosu nakon toga šamponirate, jer ovaj piling može biti i zamena za šampon.

Probudite lepotu svoje kose uz ove luksuzne pilinge koje će vaša kosa voleti.

GDE KUPITI? KLIK NA NAŠ SHOP!

Do neke nove zanimljive teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija instagram.com