Akcija!

34,000.00 din.

Revolucionarna parna presa za sve tipove kose.

Opis

L’ Oreal Professionnel Steampod predstavlja svoju revolucionarnu parnu presu koju će tvoja kosa voleti. Reč je o savremenoj kombinaciji parne i pro-keratinske tehnologije koja omogućava da vaša kosa od neukrotive postane lepa, ravna i mekana na dodir.

Izrađena od visoko kvalitetnog gvožđa omogućava da para iz prese nežno prodire u vlakna kose, ispravljajući ih i istovremeno ostavljajući kosu svilenkastom i mekom. S obzirom na to na koji način deluje na kosu, vaša kosa je zaštićena od prekomernog izlaganja visoke koncentarcije toplote. Upravo to ovu presu svrstava u rang visoko kvalitetnih proizvoda sa minimalnim stepenom oštećenja kose.

Šta čini ovu presu posebnom?

Steampod parna presa za kosu namenjena je svim tipovima kose i ono što je takođe jako bitno čuva prirodnu vlažnost kose. Zahvaljujući kontinuiranom pritisku pare nežno ispravlja kosu, vodeći računa o tome da je ne ošteti. Ova presa poseduje ugrađen češalj koji ravnomerno štiti kosu duž ploča. Temperaturu na presi možete podešavati od 140 do 210 stepeni. Presa ima pet podešavanja temperature.

Toplota iz pare i ugrađeni češalj u Steampod presi zapravo unose manji pritisak na kosi, i manje vremena utrošite na ispravljanju kose. Zahvaljujući pari kao rezultat vaša kosa dobija sjajniji i punji izgled. Nakon korišćenja prese manja je verovatnoća da će se ponovo razviti kovrdže ili talasi. Ovako lepa, ravna i sjajna kosa mekana na dodir može vam potrajati i do tri dana.

Presa se veoma lako koristi. Prilikom korišćenja para pruža ravnomerno svoje rezultate.

Napomena: Uz ovu presu dobija se posebna futrola od eko kože koja je otporna na toplotu. 

Budite u toku sa svim novim hair trendovima. Vidimo se na Instagramu @paollahairstyle.

Dodatne informacije

Težina 1.100 кг