Inspiracija

Paolla salon proslavio 7. rođendan

paolla salon

Povodom proslavljenog sedmog rođendana našeg salona veliko nam je zadovoljstvo da vam se odužimo na poverenju. U ime vaše vernosti prema nama odlučili smo da vam poklonimo rođendansku nedelju u narednih sedam dana, tačnije od 16. marta do 22. marta 2021. godine.

Već ste upoznati sa tim da u našem salonu koristimo proizvode za negu kose francuskog brenda Kerastase. Tako smo i odlučili da vam ponudimo određene proizvode sa sniženim cenama.

Proizvodi koji podrazumevaju popust su:

paolla salon sniženja popustiChronologiste Universel serum za skalp i kosu

Limited serum za skalp i kosu u perlama koji revitališe, štiti, neguje i zaglađuje kosu snižen je čak na 50% popusta. Reč je o prvom revitalizirajućem serumu za skalp i kosu. Njegova cena sada iznosi 8,500 din. Možete ga poručiti OVDE.

Chronologiste Thermique Blow-dry krema

Ova krema za kosu pruža odličnu revitalizirajuću negu i obnovu kose. Krema zaglađuje kosu i čini teksturu kose prefinjenijom i sprečava njeno lomljenje. Štiti kosu od toplote do 230°. Pruža 24h hidrataciju kose. Njena trenutna cena je 3,800 din, a možete je poručiti OVDE.

Chronologiste Pré-Cleanse Régénérant piling za kosu

Chronologiste Pré-Cleanse Régénérant piling za kosu temeljno čisti kosu pre šamponiranja. Efikasno i dubinski uklanja nečistoće sa kose i sa skalpa. Pruža detoksikaciju kosi. Okrepljuje i regeneriše kosu, a sada je njegova cena 5,200 din. Piling možete poručiti OVDE.

paolla salon sniženja popustiBlond Absolu kupka Violet

Ljubičasta kupka protiv bakarnih tonova je omiljeni proizvod među plavokosim damama. Kupka Violet trenutno neutrališe neželjene reflekse. Obnavlja sjaj i mekoću. Naglasite boju i sjaj kose uz ovu kupku koja je sada na sniženju, a njena cena je 2,900 din. Možete poručiti OVDE kupku.

Blond Absolu maska Violet

Iz iste linije je na sniženju i maska za kosu. Moć neutralizacije kombinovana sa veoma negujućim efektom se krije u ovoj maski. BLOND ABSOLU maska Violet neutrališe neželjene reflekse. Štiti od svakodnevne oksidacije. Cena maske na sniženju je 5,200 din. Masku možete poručiti na našem online shopu OVDE.

paolla salon sniženja popustiDiscipline Fluidealiste kupka

Za ljubitelje linije Discipline izdvojili smo za ovo rođendansko sniženje i kupku Fluidealiste. Kupka je obogaćena morpho-keratin kompleksom, amino kiselinama, pšeničnim proteinom i ceramidom R. Smanjite vreme potrebno za feniranje vaše kose i iskusite glatku kosu bez nemirnih vlasi. Cena kupke je sada 2,900 din, a možete je poručiti OVDE.

Reflection Chromatique kupka za tanku dlaku

I simboličan sedmi proizvod našeg rođendanskog popusta jeste kupka za farbanu kosu. Njeno dejstvo štiti boju i teksturu kose. Kupka sadrži vitamin E koji je poznat po svojim antioksidantnim svojstvima. Cena kupke je trenutno 2,800 din, a dostupna je za poručivanje OVDE.

Snižene cene svih proizvoda dostupne su samo putem naše online prodavnice OVDE.

Iskoristite ove snižene cene na vaše omiljene Kerastase proizvode do ponedeljka 22. marta 2021. godine.

Do narednih tema o kosi,

Vaša Paolla