Inspiracija

Najbolje frizure poznatih ličnosti za tanku kosu

frizure poznatih za tanku kosu

Učinite svoju kosu punijom i bujnijom nego što jeste upravo sa ovim frizurama. Stilizacija kose je ključna da se postigne volumen kose. Koju frizuru birate?

frizure poznatih za tanku kosuAsimetrična bob frizura za finu kosu

Asimetrični bob poput glumice Vanese Hadžens najbolja je frizura za povećanje obima tanke kose. Neravnina šišanja daje kosi dimenziju, dok suptilni talasi daju volumen.

Posvetljeni pramenovi za tanku kosu

Posvetljeni pramenovi su jednostavan način da se tankoj kosi doda iluzija teksture, a ni pramenovi Džej Lo nisu izuzetak. Ne plašite se da se igrate sa različitim kombinacijama boja koje ističu vašu ličnost i ten.

Frizure sa šiškama

Tražite jednostavan način da definišete svoje crte lica? Ove duže šiške će laskati većini tipova kose i oblika lica, a posebno su odlične za one sa tankom kosom, jer dodaju volumen koji uokviruje lice.

frizure poznatih za tanku kosuModerna lob frizura

Dugački bob tako lako može da poveća volumen tankih pramenova. Samo je dovoljno nekoliko slojeva sa istaknuti kako biste dodali malo puniji izgled kose poput glumice Eme Stoun.

Dugi slojeviti talasi

Dužina kose glumice Hilari Daf savršeni su za one sa tankom kosom. Dugi mekani slojevi stvaraju pokretljivost kose i olakšavaju stvaranje volumena jer je kosa svetlija. Talasi dodatno naglašavaju punoću i teksturu.

Pixie cut sa podignutim šiškama sa strane

Ako vam je kosa kratka, dodajte malo pene ili gela na prednju stranu i zabacite je unazad tako da malo izgleda “messy”, baš kao što je to učinila glumica Kristen Vig.

frizure poznatih za tanku kosu

 

Frizura srednje dužine

Čak i kada je isfenirana ravno, kosa srednje dužine i ombre kolorizacija poput modela Žurdan Dan izgleda besprekorno i odaje utisak dubine i punoće.

Visoki neuredni rep

Visina i neurednost ovog konjskog repa upravo dobrinose tome da kosa izgleda bujnija nego što jeste. Ukosnicama pričvrstite kosu koja je iznad čela blago natapirana.

“Shag” frizura za tanku kosu

Sa ovom frizurom vraćamo se u davne sedamdesete godine koje je upravo ova frizura i obeležila. Ova frizura oživljava tanku kosu sa stepenastim pramenovima.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com