Inspiracija

Boja kose koja ne ide uz tvoj horoskopski znak

boja kose i horoskop

Planirate da uskoro farbate kosu? Pre nego što se odlučite za nijansu, želeli smo da podelimo “najgoru boju” kose za svaki horoskopski znak.

Ovo je boja kose koja ne ide uz tvoj horoskopski znak:

boja kose i horoskop

Ovan / Bik / Blizanci

Pink / Ovan

Crvena je najbolja boja za Ovna. Iako narandžasta i žuta takođe dolaze u obzir, ružičastu apsolutno treba izbegavati. Iako je u osnovi mnogo svetlija nijansa crvene, ne pristaje strastvenoj, energičnoj ličnosti Ovna.

Crvena / Bik

Bik bi trebalo da izbegava crvenu. On je veoma stabilan i prizemljen zemljani znak, tako da im zemljani tonovi najbolje odgovaraju. Crvena je previše oštra za njih. O
Istaći će se ovom bojom, što nije nešto u čemu uživaju. Znak više voli da se stapa, tako da vatrenocrveni pramenovi to neće omogućiti.

Smeđa / Blizanci

Blizanci su “promenljivi” vazdušni znak što je u ovom slučaju jedna velika prednost. Osnovna smeđa nijansa nikada ne bi trebalo da bude boja kose ovog znaka. Previše je “dosadno” za njihovu živahnu ličnost.

boja kose i horoskop

Rak / Lav / Devoca

Siva / Rak

Rak ima tendenciju da bude veoma emotivan. Ono čega Rak možda nije svestan je da njihov lični stil može duboko uticati na njihovo raspoloženje. Farbanje njihovih pramenova u sivo će ih učiniti “nezgodnim” ličnostima koje bi svi izbegavali.

Plava / Lav

Sunčane, sjajne boje kose odlično deluju na njihove samouverene ličnosti. Plava će ih, pak, samo pokoriti. To je veoma skromna nijansa za znak kojim vlada samo sunce.

Narandžasta / Devica

Narandžasta je previše smela za ovaj zemljani znak. Mnogo “češće boje” za kosu odgovaraju njihovoj praktičnoj prirodi. Sve što je previše smelo nije za njih.

 

boja kose i horoskop

Vaga / Škorpija / Strelac

Zelena / Vaga

Iako je Vaga veoma društven znak koji voli zabavu, smelije boje kose nisu najbolje za njih. Zelena je posebno boja broj 1 koju vazdušni znak treba da izbegava. Držanje neutralnijih boja je ono što je najbolje za Vagu.

Žuta / Škorpija

Nisu sve Škorpije iste, ali sve imaju tendenciju da budu prilično intenzivne. Škorpija bi trebalo da izbegava farbanje kose u žuto. Iako je intenzivna, previše je svetla i vesela za vodeni znak.

Bela / Strelac

Strelac ima toplu i gostoljubivu ličnost. Oni su veoma velikodušan znak koji voli da nasmeje ljude. Vatreni znak je sve samo ne leden, tako da je očigledno farbanje njihovih pramenova u belo ogromno NE.

Jarac /Vodolija / Ribe

Ljubičasta / Jarac

Tradicionalnije boje kose imaju tendenciju da budu privlačnije za ovaj znak. Boja kao što je ljubičasta neće oduševiti Jarčeve. Svaki Jarac bi se sigurno osećao nelagodno u ovoj nijansi, što je osećaj koji će da izbegnu po svaku cenu.

Zlatna / Vodolija

Vodolija se često ne plaši da se istakne. Oni imaju tendenciju da odstupe od svih pravila. Iako se čini da bi im zlatna bila odlična boja kose, nije tako. Zlato je previše blistavo, previše upadljivo, previše kitnjasto za vazdušni znak.

Crna / Ribe

Nijansa je previše mračna za nekoga sa tako ljubaznim raspoloženjem i pozitivnim pogledom na život. Crna će učiniti da se osećaju potišteno i može narušiti njihovo raspoloženje.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com