Trendovi

Letnje boje za kosu koje treba isprobati

boja kose za leto

Sada kada se vreme sve toplije, potraga za najboljim letnjim bojama kose je u toku. Bez obzira koja vam je sada boja kose, postoji više opcija nego ikad ako želite da pređete na tamnu ili svetlu stranu – ili da se nađete negde u sredini. Ovosezonske nijanse u trendu su mnogobrojne. Neke dame se odlučuju da dodaju toplinu tamnim tonovima, dok se plavuše oslanjaju na nijanse jagode i boje peska. Sa dolaskom toplih letnjih meseci žudimo za atraktivnim promenama kada je reč o bojama kose. Izdvojili smo one koji su apsolutni hit ove godine, a na vama je da izaberete vama omiljenu.

boje kose za leto

Golden Bronze / Ash Gold / Beachy Bronde

Golden Bronze

„Zlatna bronza“ je smeđa nijansa koju možete isprobati ove sezone ako želite da date malo sjaja i svežine svojim pramenovima.

Ash Gold

Ako želite najbolji izbor uzmite u obzir ovu zadivljujuću nijansu koju ima Dženifer Lopez. Reč je o savršenom balansu između tople i hladne plavuše.

Beachy Bronde

Bronde je zaista uzeo maha početkom godine. To je nijansa koja će biti još popularnija tokom letnjih meseci. Boja je atraktivna i daje kosi novu teksturu.

 

boje kose za leto

Sandy Copper / Strawberry Brunette / Strawberry Brunette

Sandy Copper

Želite nijansu koja nije preterano narandžasta? Ovo je nijansa za vas. Mnoge poznate ličnosti biraju upravu nju.

Strawberry Brunette

U zavisnosti od vaše prirodne boje kose, nijansa može da varira između toga da bude super živopisna ili da poprimi više prigušeni, neutralni ton, tako da je prilagođena vašim pramenovima.

Blonde Babylights

Ova suptilna boja odgovara na svim tipovima kose, ali je posebno dobra za osobe sa tankom kosom jer daje iluziju debljih pramenova zahvaljujući dodatnoj dimenziji koju stvara.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com