Inspiracija

Najbolje frizure Dženifer Lopez

frizure dženifer lopez

Često nam frizure poznatih ličnosti posluže kao inspiracija kada želimo da promenimo nešto na našoj kosi. Kako se upravo slavne ličnosti trude da isprate najpopularnije trendove kada je kosa u pitanju tako smo sigurni da nećemo pogrešiti pri odabiru nove frizure. Današnja inspiracija nam je poznata glumica i pevačica Dženifer Lopez. Ona važi ne samo za damu koja je uvek savršeno stilizovana nego i za uzor svim ženama koje su njenih godina da izgledaju besprekorno. Pred vama je cela evolucija njenih beauty izdanja pa krenimo redom.

frizure dženifer lopez pramenovi

pramenovi

Današnja inspiracija nam je poznata glumica i pevačica Dženifer Lopez. Ona važi ne samo za damu koja je uvek savršeno stilizovana nego i za uzor svim ženama koje su njenih godina da izgledaju besprekorno. Pred vama je cela evolucija njenih beauty izdanja pa krenimo redom.

Pramenovi

Dženifer uvek bira pramenove u braon nijansama, nijansama meda ili onim u plavim tonovima. Uvek ih dodatno istakne tako što joj je kosa isfenirana na blage talase.

Lokne

Moramo priznati da sa loknama Lopezova uvek izgleda fenomenalno. Retko se poznate ličnosti odluče za ovaj trend jer ih on učini starijim nego što jesu. To pravilo za nju ne važi. Pamtimo uvek njene lokne sa kosom u kestenjksastim tonovima kada se zabavljala sa Benom Aflekom.

balajaž dženifer lopez

balajaž

Balajaž

Popularna diva ispratila je i popularan trenda balayage. Ovo su njena najbolja izdanja, a mi smo neodlučni da li nam se više dopada sa talasima u kosi ili pak ravno isfeniranoj. Oko jednog smo sigurni a to je da joj ovaj francuski trend predivno stoji.

Rep

Bilo da je reč o klasičnom konjskom repu ili pak onom kod kojeg kosu delimo na dva dela Dženifer je isprobala sve varijante ovog trenda. Uvek do izražaja dolazi bujnost njene kose koju ne možemo da ne pomenemo.

punđe frizure dženifer lopez

punđa

Punđa

Oduševljava nas činjenica da se Dženifer poigrala sa punđama u svim oblicima. Od one “neuredne” do one elegantno pokupljene na samom temenu glave. Možda najveći favorit nam je varijanta kada nosi punđu na samom temenu sa puštenom kosom.

Bob

Navikli smo da je viđamo sa dugom kosom, ali ništa manje nam se ne dopada ni njena varijanta nošenja bob frizure. Viđali smo je u svim izdanjima, ravan bob, glamurozan sa loknama na krajevima ili pak onaj “neuredan” gde joj pramenovi dolaze do izražaja. Smatramo da je ovo skraćivanje kose bilo pravo osveženje kada je njen izgled u pitanju.

wet look frizure dženifer

wet look

Wet look

Hit frizuru bob videli smo i u varijanti gde joj je kosa zalizana. Svi dobro pamtimo i kada se na Met Gali pojavila sa dugom kosom koja je takođe bila zalizana kako bi glamurozan izgled bio upotpunjen.

Pletenica

Iako nije od onih koja eksperimentiše sa drastičnim promenama kolorizacije kada je o kosi reč Dženifer ume da se poigra sa pletenicama. Nosila ih je u svim varijantana, kao kruna pletenicu, ispletenu u više manjih pa spojene u jedan rep do onih koje su činile glamurozne i elegantne punđe.

Šiške

I za kraj, ništa manje zapažene su i njene frizure sa nezaobilaznim šiškama. Uglavnom kosu pušta neobavezno isfeniranu ili vezanu u nizak konjski rep. Sa ovim šiškama Džej Lo izgleda još mlađe, zar ne?

Koja frizura Dženifer Lopez je vaš favorit?

Do neke nove teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija: pinterest.com