Trendovi

Jednostavne frizure koje nećete kriti ispod kape

jednostavne frizure

Otkrivamo vam nekoliko frizura koje su veoma lake za pravljenje, a koje ove zimske sezone predlažemo da isprobate. Kapa vam neće biti potrebna jer ćete se ponositi ovim frizurama, a inspiraciju smo pronašli među poznatim ličnostima.

frizure visoki konjski repHigh Ponytail – Visoki rep

Visoki rep je prvi na listi jednostavnih frizura koji je odličan izbor tokom zimskih dana. Konjski rep može da izgleda razbarušeno ili uredno vezan pa je na vama na koji način ćete ga poneti. Ne zaboravite da gumicu za kosu kojom vežete rep sakrijete uz pomoć jednog pramena vaše kose. Ukoliko vam je kosa nešto gušća predlažemo da rep uvijete u blage talase, izgledaće dosta prirodnije, a ako vam je kosa prirodno ravna uredno pokupite kosu i zaližite je na temenu glave.

pletenice frizureKnotless Braids

Cela kosa ispletena u pletenice je frizura takođe pogodna za zimski period. Ova frizura je jedna od praktičnijih za održavanje. Sa njom možete veoma lako praviti razne frizure bez obzira na to što su vam kikice ispletene. Tako na primer možete napraviti punđu, konjski rep, a možete ih jednostavno nositi i kao puštene. Čak i kada prespavate sa ovom frizurom ujutru nećete potrošiti mnogo vremena da kosu sredite za novi dan.

nisko vezan rep frizureLow Ponytail – Nisko vezan rep

Ovu frizuru možete najlakše napraviti, neće vam biti potrebno mnogo vremena. Mnogi smatraju da je upravo nisko vezan konjski rep možda i više elegantan nego visoko vezan. Nisko vezan rep je čak i najidealnija frizura za odlazak na posao.  Kosu možete zalizati na samom temenu pa da vam cela kosa bude isfenirana na ravno, a ako imate bujniju kosu predlažemo da rep uvijete u blage talase.

bob Variations on the Bob  –  Bob zauvek

Bob frizura još uvek dominira među trendovima, pogotovo među poznatim ličnostima, ali i ove zimske sezone. Oduvek je važilo zlatno pravilo da što je kraća kosa jednostavnija je i lakša za održavanje, ali se i lako transformiše u svečanu frizuru. Ponesite je na moderan i suptilan način i nećete pogrešiti jer ova frizura ne namerava da napusti sam vrh popularnih načina stilizovanja kose.

pixie cut Pixie cut

Prva asocijacija na ovu frizuru nam je Twiggy koja joj je upravo dala na popularnosti. Iako smatramo da je ovde reč o ekstremnoj promeni izgleda vaše kose, isto tako sa njom ćete zagarantovano na pozitivan način privući pažnju. Ova frizura predstavlja jako izazovan i moderan hair look. Predlažemo vam da izađete iz zone komfora i ponesete upravo pixie frizuru ove zime.

Koja vam se frizura najviše dopada i koju ćete vi izabrati za ovu zimsku sezonu?

Do neke nove naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija: elle.com, pinterest.com