Inspiracija

Frizure poznatih koje su obeležile 2019. godinu

keri vašington kratka frizura

Sa dolaskom nove 2020. godine red je da se na kratko osvrnemo na godinu koja je za nama bar kada je reč o frizurama koje su ponele poznate ličnosti, a koje su ujedno i frizure koje su je obeležile.

Slobodno možemo reči da je ovo bila godina u kojoj su se poznate zvezde mnogo puta prikazale u svojim neverovatnim izdanjima. Navikli smo da se poznate ličnosti veoma lako odlučuju na transformacije pogotovo kad je boja kose u pitanju. Tako smo mnoge mogli da vidimo u bojama poput pastelno roze, do upadljive plave, a mediji širom sveta su svaku od tih transformacija ispratile. S druge strane, kada se radi o frizurama možemo sa sigurnošću reči da su bob frizure dominirale 2019. godine.

Frizure poznatih koje su bile u fokusu

frizure poznatih 2019. godinaPrva na listi je Prijanka Čopra. Za nju možemo reći da je njen zaštitni znak bila njena tamna kosa, sve dok se nije ofarbala. Naime, glumica je izvukla svetle pramenove u nijansi meda i sve je vodilo ka tome da će se možda odlučiti na drastičnu promenu i otići u plavuše, međutim do toga nije došlo.

Američka glumica Lusi Hejl često je menjala boju kose pa se nešto duže zadržala na crnoj boji. Međutim, 2019. godina je bila za nju odlučujuća da napravi novi makeover. Ona se ofarbala u svetlu nijansu boje jagode. Svoju već kratku kosu dodatno je skratila pa je još više privukla pažnju sa ovom bob frizurom.

Jedna od članova porodice Kardašijan koju takođe stavljamo na listu onih koja je svojom frizurom mamila pozitivnim komentarima jeste i Kloi. Dugu plavu kosu ofarbala je u pastelnu pink nijansu. Trend farbanja u ovu pastelnu nijansu među poznatima upravo je ona pokrenula.

Njena mlađa sestra Kajli je možda i najviše od svih Kardašijan-Džener dama menjala boju kose. Prošle godine privukla je veliku pažnju kada je svoju sivu kosu ofarbala u jarko plavu boju. Taman kada pomislimo da ne može više da nas iznenadi Kajli nas demantuje. Nešto kasnije se ofarbala u prirodnu tamnu boju, a zatim i u crvenu nijansu. Kajli, šta nam spremaš ove 2020. godine?

Frizure poznatih koje inspirišu

frizure poznatih 2019. godinaKada je o promenama frizura reč jedna od onih koja je pozitivno iznenadila je Selena Gomez kada je na crvenom tepihu ponela bob frizuru. Njen bob odiše retro stilom a zaista joj i lepo pristaje. Možda i jedna od njenih najboljih frizura s obzirom da smo je najviše viđali sa dugom kosom.

Ravan bob je bio izbor i Dženifer Lopez koja se sa ovom frizurom na svom Instagram profilu pokupila sve pozitivne komentare. Bob frizuru je dodatno oplemenila svetlim pramenovima. Ova frizura odiše elegancijom i veoma se lako može transformisati ukoliko kosu isfenirate na talase.

Zaštitni znak glumici Džuliji Roberts je svako bila bujna duga kosa. Pravo osveženje je bilo kada se uz pomoć svog dugogodišnjeg frizera odlučila na promenu. Dugu kosu zamenila je asimetričnom lob frizurom i zaista nije pogrešila kada se odlučila na ovaj korak.

I za kraj dama koja je ponela najlepšu pixie frizuru je niko drugi nego prelepa Keri Vošington. Ženstvena, elegantna i glamurozna frizura u jednoj.

Koju frizuru biste vi dodali na ovaj spisak?

Do neke nove teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com