One su atraktivne, lepe i uspešne. One su poznati supermodeli, a u nekom delu iste krasile su ih frizure koje su ih i proslavile.

Kaja Gerber

Tokom svojih mlađih godina je bila poznata po svojoj sličnosti sa svojom majkom supermodelom, Sindi Kraford. Međutim, nakon njenog 18. rođendana 2019. godine, pojavljuje se na modnoj pisti sa veoma kratkom frizurom što je učinilo da joj popularnost još više poraste.

Abi Li Keršo

Iako je australijska manekenka uživala u uspehu dok je njena kosa bila tamnija u prvim danima njene karijere, odluka da postane plavuša je učinila da Li postane poznata. Danas njena kosa varira među plavim nijansama.

Bela Hadid

Iako je Bela prirodna plavuša ona se veoma rano odlučila da pređe u tamne brinete. Razlog tome je taj što nije želela da bude kopija svoje sestre starije sestre. Upravo zato je posebna i ova njena tamna nijansa kose.

Karli Klos

Prema rečima Koko Šanel, „žena koja se ošiša će promeniti svoj život“. A kada je reč o Karli Klos, upravo se tu krije njena najveća tajna uspeha. Od kako je skratila svoju dugu smeđu kosu i ofarbala je u plavu njena manekenska karijera je u samom vrhuncu.

Linda Evanđelista

Frizura supermodela Linde Evanđeliste koju je napravio Julien d’Y je veliki trenutak istorije mode. Ceo proces zabeležio je fotograf Piter Lindberg, uključujući i trenutak kada je Linda počela da plače odmah nakon toga. Na kraju se sve isplatilo s obzirom na njenu karijeru.

Do neke nove inspiracije,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com