Inspiracija

Kerastase glina za kosu koja dubinski čisti

kerastase glina za kosu

Kerastase je francuska luksuzna linija za negu kose koja sa ponosom može da se pohvali jedinstvenimm proizvodom za dubinsko čišćenje kose. Upravo je naša današnja tema Kerastase glina za kosu koja je namenjena za one dame koje imaju masan koren kose, a suve krajeve.

kerastase glina za kosuArgile Equilibrante glina za čišćenje je deo Specifique linije za negu kose koja je kreirana za rešavanje problema sa skalpom kao što su osetljiva koža glave, svrab, iritacije, opadanje kose i mastan skalp. Proizvodi iz ove linije pomažu da skalp bude uravnotežen, a kosa lepa. Ova profesionalna linija namenjena je masnom skalpu i osetljivim dužinama.

Kerastase glina za kosu i njene prednosti

Argile Equilibrante glina je pročišćavajuća glina koja dubinski, ali nežno čisti kožu glave. Pomaže u ravnoteži nivoa sebuma na kosi. Uklanja zagađenja i nečistoće. Ostavlja vlasište okrepljenim i osveženim. Dodaje više volumena za +74%. Raspetljava kosu za +82% (kada se koristi sa maskom Rehydrant iz iste linije). Masku Rehydrant možete poručiti OVDE.

Ključni sastojci gline za kosu su:

  • Amino kiseline – balansira vlakna kose za nežno čišćenje. Štiti kosu od oksidacionog stresa.
  • Kaolin glina – apsorbuje višak sebuma i nečistoća.

Kremasta zelena detox glina prožeta aminokiselinom i Kaolin glinom, temeljno ali nežno čisti kosu i skalp. Ovo snažno čišćenje pomaže u eliminisanju viška masnoće pri korenu, ostavljajući kosu laganu sa puno volumena, čak +75%. Idealan za korišćenje kao nedeljni ritual, ovaj samostalni tretman za negu pomaže skalpu da se revitalizuje i osveži, a kosa postaje mekša i sjajnija.

Kako se glina za kosu koristi?

kerastase glina za kosuJednom nedeljno nanesite na koren mokre kose, zapenite i povucite po dužini. Temeljno isperite.

Sve što vas još može zanimati o ovoj glini za kosu:

Koliko često možete koristiti glinu za kosu?

Kerastase glina za kosu se može koristiti nedeljno. Ima sastav za čišćenje napravljenu od nežnih, ali moćnih sastojaka za čišćenje. Kremasta tekstura je kompaktna i pretvara se u bogatu penu. Mentol se dodaje u formulu za svež osećaj na koži glave.

Koji su aktivni sastojci i kako oni deluju?

Kaolinska glina u kombinaciji sa montmorilonit glinom apsorbuje višak sebuma, prljavštine i čestica zagađenja. Ova formula deluje kao „molekularni sunđer“ za čišćenje kože glave.

Da li glinu možete nanositi na krajeve kose?

Da, nakon masaže skalpa sa Argile Equilibrante, možete provući glinu kroz krajeve. Nakon toga, drugo šamponiranje uradite sa Bain Divalent kupkom za kosu da biste dodatno isprali proizvod. Kupku možete poručiti OVDE.

Cela Specifique linija za negu kose dostupna je OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla