Inspiracija

Trendovi u kolorizaciji za leto 2023. godine

Bilo da ste brineta ili prirodna plavuša, imamo nekoliko ideja da osvežite svoju boju kose ove sezone. Izdvajamo najmodernije letnje boje za kosu koje su u trendu ove 2023. godine.

kolorizacija za letoKolorizacija za leto 2023. godine

Moć bakarne nijanse

Ako ste ove sezone razmišljali o bakarnoj nijansi, ne tražite dalje od ove trendi nijanse koja je posebno laskava brinetama. Nakon tretmana boje, preporučujemo da u svoju rutinu dodate masku za kosu kako biste ojačali kosu i održali živost vaše nove boje.

Topla brineta

Istaknuti pramenovi mogu dodati suptilnu svetlost vašoj prirodnoj boji kose, o čemu svedoči ova tehnika balajaža koja takođe laska svim tonovima kože. Da biste održali izgled, predlažemo korišćenje hidratantnih šampona, balzama i ulje kao završni korak u nezi kose kako biste ojačali kosu, smanjili lomljenje i poboljšali opšte zdravlje vaše kose.

Skupa brineta

Ako ste mislili da trend skupih brineta gubi svoj trend, onda ste u krivu. Popularna nijansa je i dalje u fokusu ovog leta. Manje je više ovih dana i ova nijansa daje blagu dimenziju vašim pramenovima što čini kretanje vaše kose izraženijim.

kolorizacija za letoPosebna plavuša

Plavuše su uvek popularan zahtev za mnoge ljude u letnjim mesecima, ali ove godine prelazimo sa pepeljastih na tople tonove. Pramenovi, balajaž i slične tehnike zavisiće od vaše prirodne boje kose, tona kože i boje očiju. Savet: Koristite ljubičasti šampon i masku za kosu, poboljšava tonus i čini kosu jačom.

Tamni med

Došlo je do porasta popularnosti nijansi koje su između plave i smeđe, što ima veze sa klijentima da daju prednost zdravlju svoje kose i da žele boju koja zahteva minimalno održavanje tokom leta. Za tamne kose, ova nijansa će zahtevati sjaj za toniranje koji blago podiže korene i dodaje hladan smeđi ton vašoj kosi. Međutim, svetlijoj kosi je potrebna trajnija farba za kosu da bi se dobila tamniji ton.

Francuski balajaž

Možda nemate rezervisano putovanje u Sen Trope ovog leta, ali bar vaša kosa može da izgleda u tom stilu. Ova nijansa je postala sve popularnija jer joj je cilj da da kosa izgleda prirodno sa bogatim pramenovima. Radi se tehnikom balajaž, ali na francuski način – što znači da će stilista i dalje ručno farbati delove vaše kose, ali će preskočiti tradicionalno zadirkivanje i korišćenje folija, što će rezultirati izgledom kao što ima Olivija Palermo.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com