Inspiracija

Frizure za venčanje kao iz bajke

Frizure za venčanje

Da li zamišljaš svoj najlepši dan kao iz bajke? Postoji nešto u vezi venčanja što budi princezu u svim pripadnicama lepšeg pola na ovaj dan. Venčanja su dan kada svaka od dama želi da on izgleda kao dan iz bajke. Danas vas inspirišemo da za svoje venčanje odaberete neku od modernih frizura koje izgledaju kao da su deo jedne ovakve priče.

Frizure za venčanje kao iz bajke

Frizure za venčanjePepeljuga

Pepeljuga je bezvremena klasična priča o romantičnoj ljubavi. Frizura inspirisana ovom bajkom je savršena i jednostavna. Izgledaćete zaista posebno na vaš veliki dan bilo koju frizuru od ovih inspirisanih Pepeljugom da izaberete. Za poseban pečat možete dodati i tijaru. A punđu možete ukrasiti i pletenicom umesto trake ili rajfa.

Arijel

Arijel je „Mala sirena“ koju krasi duga puštena kosa. Inspiracija za ovu bajku su blagi talasi u kosi i kosa puna volumena. Ukoliko vam je kosa posvetljena pramenovima savetujemo da kosu uvijete u sitnije lokne. Ukrasni rajfovi i šnale u vidu morskih motiva su veoma interesantan detalj.

Zlatokosa

Rapunzel ili poznatija kao Zlatokosa nam je asocijacija na dugu kosu. U ispletenu kosu u pletenicu možete dodati i cveće ili po neki ukrasni detalj. “Messy” pletenice ispletene sa strane idealne su za one mlade koje neće nositi veo uz venčanicu.

Bel

Bel iz bajke „Lepotica i zver“ i njena frizura su za one dame koje su neodlučne kako žele da stilizuju kosu za ovaj poseban dan. Zato je upravo frizura pola podignuta pola puštena kosa idealna. Pušten deo uviti u talase, a na samo teme napraviti punđu. Ova frizura je idealna i za one dame koje imaju kosu do ramena.

Snežana

Ako si od onih dama koja ima kraću kosu ili onu srednje dužine za tebe su inspirativne one frizure poput princeze Snežane. Jednostavnost frizure i sofisticirani detalji su više nego asocijacija na ovu princezu. Kosu možete stilizovati u neobaveznu punđu sa prethodno uvijenom kosom u lokne kako bi izgledala messy ili pak ravnu kosu pokupiti u elegantnu punđu.

Do neke nove teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com