Wedding blog

Svadbene frizure koje možeš sama napraviti

svadbene frizure koje možeš sama napraviti
paolla wedding blog

Ako ste u potrazi za savršenom frizurom za venčanje, ali i onom koju same možete napraviti ovo je tekst za vas. Na internetu možete pronaći mnoštvo inspirativnih ideja, od niskih punđi do visokih repova. Mi vam danas predlažemo bezvremenske i raznovrsne ideje kada je reč o svadbenoj frizuri.

Talasasta kosa

Reč je o talasima u kosi koje lako možeš definisati figarom za kosu. Bočni razdeljak daje poseban efekat ovoj svadbenoj frizuri. Ukoliko ne nosiš veo cvetni detalj će odlično pristajati ovoj stilizaciji.

Visoki konjski rep

Ako želiš frizuru koja se lako i brzo stilizuje to je svakako visoki konjski rep. Ukoliko si vlasnica prirodno ravne kose ova frizura za tebe je kao stvorena. 

Visoka punđa

Ukoliko želiš da nosiš pokupljenu kosu ova visoka punđa sa neobavezno pokupljena je pravi izbor za opušten izgled.

Lob frizura

Bilo da je reč o talasastom ili ravnom lobu ova dužina kose je negde i najlakša za brzu stilizaciju. Možete kosu blago "prelomiti" i skloniti iza uha i elegantna frizura je tu.

Srednji razdeljak

Imate veoma dugu kosu i želite da je nosite puštenu? Sredni razdeljak i sklonjena iza ušiju sa ukosnicama je sve što je potrebno.

Klasičan nizak rep

Imate prirodnu blago talasatu kosu pa je tako ova frizura pogodna baš za vas. Opuštena varijanta repa sa prikrivenom gumicom može odlično pristajati vašoj venčanici "otvorenih leđa.

Nadamo se da smo vam pomogli da izaberete vašu idealnu svadbenu frizuru. Najvažnije je da se vi sa njom osećate lepo i opušteno. Budite svoja najbolja verzija na vašem najlepšem danu. 

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com