Wedding blog

Paolla wedding blog: Vaša i naša nova inspiracija

paolla wedding blogVenčanje u životu svake žene predstavlja jedan od posebnih dana. Za nas ono predstavlja i više od toga. Upravo za vaš najlepši dan želimo da vam damo posebnu inspiraciju kada je odabir frizure u pitanju. S druge strane, imamo veliku odgovornost da vi na kraju budete zadovoljne vašim izgledom što je nama posebna nagrada.

Upravo zbog toga što su venčanja važna sama po sebi odlučili smo da na našem blogu posvetimo poseban segment. U okviru wedding bloga davaćemo vam razne savete, ideje, inspiraciju i isticati najnovije trendove kada je o venčanjima reč.

U današnjem prvom wedding blogu želimo da vam naglasimo šta treba da imate na umu kada razmatrate i birate frizuru za vaše venčanje. Ključni su:

  • odabir venčanice
  • odabir šminke
  • tema venčanja
  • kakav stil inače volite

frizure za venčanjaOdabir venčanice

Od toga kako ti izgleda venčanica ili haljina za venčanje puno zavisi kako bi trebalo da stilizuješ svoju kosu. Da li je vaša venčanica sa dugim rukavima, da li su otvorena leđa, da li je dekoltirana – sve to igra važnu ulogu kada je odabir frizure u pitanju.

Izbor šminke

Iako bi trebalo šminku prilagoditi frizuri, mnoge dame imaju specifičan stil šminkanja. U zavisnosti od toga da li naglašavate ten, oči ili nosite upečatljiv ruž i frizura bi trebalo da bude usklađena.

Tema venčanja

U ovaj segment spada kako prostor u kojem će se dogoditi ceremonija venčanja (da li je reč o otvorenom ili zatvorenom prostoru), ali i samo godišnje doba kada ste zakazali venčanje.

Stil

Svaka od nas ima neki svoj izgrađen stil, pa tako i na ovaj veliki dan ne bi trebalo da bude nekih većih odstupanja. Skroz je uredu da kada je reč o kolorizaciji uradite neke manje promene u vidu posvetljivanja pramenova, ali neke drastičnije promene boje kose savetujemo da ostavite za neku drugu priliku.

Sve gore pomenuto ćemo još detaljnije obrađivati u našem wedding blogu u narednim nedeljama.

Ono što posebno želimo da istaknemo i naglasimo jeste da nam uvek možete pisati na našim mrežama. Pitajte nas sve na temu frizura, venčanja i dajte nam sugestije i predloge o čemu biste želele da čitate u našem wedding blogu.

Do narednog wedding bloga,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com