Wedding blog

Inspiracija za letnja venčanja: Kratka kosa

inspiracija za letnja venčanja kratka kosa

paolla wedding blogNakon što smo vam nedavno izdvojili moderne svadbene frizure za dugu kosu OVDE, i za srednje dugu kosu OVDE, kao što smo i obećali danas nas inspiriše kratka kosa.

Talasasta frizura bob dužine za venčanje

inspiracija za letnja venčanja kratka kosaSvadbene frizure za kratku kosu mogu izgledati elegantno i ženstveno kao i duga kosa koja je podignuta ili polupodignuta. Talasi u kosi su uvek nepogrešiv izbor za odabir frizure za venčanje. Jednostavna stilizacija, a dobija se romantična frizura. Možete je upotpuniti omiljenim aksesoarom za kosu.

Kratka uvijena kosa sa ukosnicama

Niske updos su tako u trendu. U pitanju je češljanje kose unazad, uvijanje i učvršćivanje na mestu. Ovaj stil daje romantičnu notu celom izgledu. Ukoliko imate posvetljene pramenove, ova frizura je posebno efektna.

Svadbena frizura koja podrazumeva punđu

Niska punđa je moderna frizura koja se dopada većini nevesta i izgleda elegantno. Često zalizana kosa može izgledati previše grubo i oštro, ali možete ostaviti neke pramenove koji uokviruju lice da biste ublažili izgled.

inspiracija za letnja venčanja kratka kosaKratka kosa sa bočnim razdeljkom

Za savršenu stilizaciju kratke kose predlažemo da kosu podelite na bočni razdeljak. Izgledajte elegantno sa loknama koje su meke i romantične. Dramatičan bočni razdeljak dodaće poseban pečat u vidu dodatnog volumena.

Jednostavna nadogradnja kratke kose sa aksesoarima

Kada imate drastično kratku kosu najbolji saveznici da je upotpunite i stilizujete za venčanje jesu dodaci za kosu. Izaberite svoj omiljeni nakit, detalj u kosi, ili pak rajf i svoju kratku kosu učinite savršenom.

Savršena frizura za gustu kosu

Ako imate gustu kosu, polu podignuti stil je savršen izbor frizure za vaš najlepši dan u životu. Polupodignuta kosa nešto duže bob frizura sa talasima u kosi je nepogrešiv izbor za stilizovanje svadbene frizure. Omiljena frizura za one dame koje žele da imaju puštenu kosu, a opet sklonjenu sa lica kako im ona ne bi smetala tokom celog dana.

Koju frizuru ćeš ti poneti za svoj najlepši dan?

U našem Paola salonu u Belvilu ćemo ti pomoći da dođeš do svoje frizure iz snova.

Čekamo te!

Do nekog narednog teksta,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com