Trendovi

Trendovi: Frizure koje ćemo nositi u 2019. godini

Frizure koje ćemo nositi

Svaki profesionalni frizer će vam reći da frizura koja je za vas najbolja je upravo ona koja i najviše priliči vašem karakteru, obliku lica i stilu. Ona koju nosite sa puno samopouzdanja i koja čini da se osećate lepo. Ipak, kako smo deo modne i beauty scene podrazumeva se da smo tu i da pratimo sve svetske trendove iz ovih oblasti i primenimo ih u delovima ili celosti i na vaš stil i po vašoj želji. Kraj svake godine predstavlja veliki zadatak za beauty stiliste. Cilj je predstaviti najvažnije beauty trendove. Danas sa vama delimo sledeće koji vam mogu poslužiti kao inspiracija:

trendovi frizure Kratka kosa

Perfektno stilizovana kratka kosa i minimalistički make up – et voilà – savršen izgled je tu! Iako će mnogi reći da je duga kosa simbol ženstvenosti, mi verujemo da žene mogu zračiti neverovatnom ženstvenošću i sa kratkom frizurom. Nova godina donosi nekoliko varijanti kada je reč o modernom stilizovanju kratke kose.

Bilo da je vaš stil elgantan ili pak volite da eksperimentišete sa nijansama, od naših stilista dobićete pravi savet i predlog za oblik frizure i nijansu. U 2019. godini svakako će se nositi kratka kosa sa pramenovima i šiškama. Šiške će se nositi sa strane ili preko čela, sve u zavisnosti od vašeg oblika lica.

Stilizovani bob

Volimo retro! Paž ili bob neprevaziđen je izbor za sve dame sa elegantnim stilom, ali osim elegancije on može biti i poptpuno urban i šik. U narednoj godini nosiće se tzv.”zaobljeni bob” i onaj sa šiškama.

Verovali ili ne paž može imati na desetine varijanti, tako da odgovara svakom obliku lica i različitim tipovima kose. Ovaj način šišanja može učiniti čuda – gustoj kosi će dati lakoću dok će tankoj dati više volumena.

Sunce u kosi

Perfekatan na dužoj, ali i na kraćoj kosi balayage ostaje neprevaziđen trend za 2019. godinu. Ukoliko želite da skratite kosu probajte messy stil, do ramena i izaberite svoje nijanse “sunca u kosi”.  Ovu frizuru možete lako i sami stilizovati, potrebno je samo malo kreativnosti. I ne zaboravite – što opuštenije to bolje.

Frizure koje ćemo nositiFrancuski stil

Duga kosa je večiti trend i frizerima će biti izazovno da u narednoj godini odgovore na sve nove trendove. Ipak, nekad su najbolje stvari jednostavne. Francuskinje su poznate po balayage stilu, koji ponekad podrazumeva samo par pramenova koji su tu da osveže izgled. Tako će biti i u novoj sezoni, opustite svoju kosu u stilu Francuskinja, i uz samo par pramenova unesite promenu u svoj look. Jednostavno i sofisticirano u isto vreme!

Pletenice

Zauvek obožavane! Kako za svaki dan, tako i za specijalne prilike. Naredne godine nosiće se sa strane sa puštenom kosom ili zavezanom u niski rep. elegantno, moderno, idealno za sve dame koje vole da im je kosa pokupljena sa lica i perfektno stilikovana.

Čekamo vas u našem salonu u Belvilu da isprobamo nove trendove!

Izvor fotografija: pinterest