Transformacija

Razlozi zašto treba da probate nadogradnju kose

nadogradnja kose

Kada je reč o bilo kakvoj promeni u sopstvenom stilu dešava se da se na putu do iste ukažu mnoga pitanja. Zašto treba da probamo nešto novo u svom fashion, beauty ili hair stilu? Da li je sada pravo vreme za makeover? Da li će sve ispasti kako se nadamo?  Da li da pratimo ovaj trend ili ne? Da li da ostanemo verni stilu koji imamo? Ošišati šiške ili ne, probati novu boju, skratiti kosu na paž ili pixie cut? Da li da probam nadogradnju kose? Pitanja je toliko i kao žene u potpunosti razumemo vaša dvoumljenja i razmišljanja.

Danas sa vama delimo 4 razloga zašto treba da probate nadogradnju kose.

O samoj nadogradnji, istoriji, tehnici i svemu što treba da znate u vezi sa istom pročitajte OVDE.

Probajte nadogradnju…:

nadogradnju kose u paolla salonu1… JER VAŠA KOSA NIJE DOVOLJNO DUGAČKA

Jedan od prvih razloga je svakako dužina kose. Ponekad kosa ne raste onom brzinom kako bismo voleli iz raznih razloga, a prilika za koju ste baš želeli dugu kosu je sve bliža. Svesni ste da nijedan tretman neće delovati tako brzo i efikasno i da strpljenje u ovom slučaju ne igra nikakvu ulogu. Pravo je vreme da uradite nadogradnju. U našem salonu radimo nadogradnju prirodnom kosom i to u vašoj nijansi tako da je efekat zaista čaroban. Ukoliko želite samo efekat duže kose na dan ili samo za određenu priliku uvek možete i iznajmiti kosu.

promena boje kose klipsama 2. … JER ŽELITE DA PROBATE DRUGAČIJU BOJU

Da li ste ikada poželeli da eksperimentišete sa različitim bojama na kosi, ali brinete kako će to na kraju izgledati? Razumemo vas. Iako uvek možete probati diskretnu promenu u kolorizaciji npr. balayage koji deluje uvek prirodno i suptilno, ipak na vama je da odlučite da li ćete bojiti svoju kosu ili ne. Nadogradnja u ovom slučaju se čini kao pravi izbor –  možete se poigrati sa različitim bojama, konačno isprobati trend ombre ili par pramenova samo kao vid osveženja. Sve to bez nanošenja ikakve boje. U ovome je lepota ekstenzija.

nadogradnja kose paolla salon 3… JER VAŠOJ KOSI NEDOSTAJE VOLUMEN

Tanka, slaba kosa, bez volumena… poznat nam je ovaj scenario.  Uz nadogradnju prirodnom kosom dobijate pre svega prirodan izgled koji ne odskače od vašeg ličnog stila. Ovo je pravi način da osvežite svoj look i povratite sampouzdanje. Volumen je uvek u modi, a tehnologija i kvalitet u nadogradnji su toliko napredovali da ne postoji nijedan razlog da već danas nemate bujnu i lepu kosu.

 4… JER ŽELITE POTPUNU PROMENA STILA

Želite potpunu promenu stila, dugu kosu koja deluje prirodno i sa kojom ćete moći da noste predivne talase, pletenicu poput Blejk Lajvli ili zanosan dugačak konjski rep? Nadogradnja je rešenje. Kvalitetno odreađena od strane stručnog tima može bito vaše najlepše iskustvo. U našem salonu dobićete i sve savete za održavanje iste. Vaše je samo da uživate u svom novom izgledu.

Za sve dodatne informacije u vezi sa nadogradnjom budite slobodni da nam pišete na društvenim mrežama ili nas pozovete. Vidimo se u našem salonu u Belvilu.

Do neke nove teme o kosi,

Vaša Paolla