Saveti

Kako izabrati idealan serum za kosu

kako izabrati serum za kosu kerastase

Serumi za kosu su veoma važan korak u negovanju kose. Poznato je da su serumi efikasni proizvod u oporavku suve i oštećene kose, a da li ste znali da izaberete idealan serum za potrebe vaše kose? Pred vama je kratak vodič koji će vam u tome pomoći.

Tvojoj kosi je potrebna revitalizacija?

Tu nastupa od skoro nam poznat Chronologiste Universel serum za skalp i kosu. Reč je o limited serumu u perlama koji revitališe, štiti, neguje i zaglađuje kosu. Glavni benefiti ovog Kerastase seruma su ti što pružaju 24h hidrataciju skalpa, momentalni osećaj prijatnosti na skalpu, zaštitu od spoljašnih uticaja i pružaju kosi 4x više sjaja.

Chronologiste serum možete poručiti OVDE.

kako izabrati serum za kosu kerastaseImate problem sa opadanjem kose?

Genesis Fortifiant Serum je rešenje za vas. U pitanju je ojačavajući dnevni serum protiv opadanja kose. Kerastase Genesis Fortifiant serum jača koren kose i kontroliše njeno opadanje. Značajno efikasni rezultati primećuju se nakon 6 nedelja upotrebe. Kontinuirano ojačava skalp tokom vremena, pružajući otpornost na opadanje kose.

Genesis serum možete poručiti OVDE.

Želite da podmladite kosu?

Densifique Jeunesse serum za mladost je vrhunski serum za podmlađivanje kose i sprej koji se lako nanosi i namenjen je kosi koja se proređuje i izmenila se sa godinama. Već nakon prvog nanošenja, kosa deluje mlađe uz pojavu: povećane gustine, većeg volumena, sjaja i mekoće. Kosa se nakon njegovog nanošenja lakše oblikuje.

Densifique Jeunesse serum možete poručiti OVDE.

Proređivanje kose je glavni nedostatak da ona izgleda besprekorno?

Specifique Stimuliste je dnevni sprej koji se ne ispira i daje teksturu kosi koja se proređuje. Kosa i teme su nahranjeni. Kosa dobija bolju teksturu uz pomoć ovog seruma za kosu.

Specifique Stimuliste možete poručiti OVDE.

Želite efikasno rešenje za ispucale krajeve?

Resistance Therapiste serum je tretman koji koriguje problem ispucalih krajeva. Ovaj serum je savršen poslednji korak za zaštitu od toplote i pružanje dodatne doze mekoće središnjem delu kose i krajevima. Ovaj proizvod se može nanositi na vlažnu ili suvu kosu. Dodatne prednosti su mu te što trenutno zaceljuje i zatvara krajeve kose, a pojava ispucalih krajeva je smanjena.

Resistance Therapiste serum možete poručiti OVDE.

Vaša kosa je slaba i imate osetljiv skalp?

kako izabrati serum za kosu kerastaseResistance Extentioniste serum je must have proizvod za jačanje vlasi od korena. Ovaj umirujući serum je lagane teksture, veoma koncentrovan aktivnim sastojcima i nutrijentima, pogodan i za osobe sa osetljivim skalpom.

Resistance Extentioniste serum možete poručiti OVDE.

Serum koji odgovara svim tipovima kose

Reč je o naprednom serumu za gustu, jaku i otpornu kosu- INITIALISTE. Tretman koji se ne ispira, za sve tipove kose. Kosa deluje gušće. Kosa deluje sjajnije. Kosa je otpornija.

Initialiste serum možete poručiti OVDE.

Nutritive Night serum – rešenje za suvu kosu

Ovaj noćni serum omogućava lakše raščešljavanje kose, i štiti od lomljenja. Kosa je mekša na dodir. Serum pruža definiciju kovrdžavoj kosi. Njegov miris pospešuje opuštajući san, hidrira kosu bez otežavanja i pruža veću pokretljivost kosi.

Nutritive noćni serum možete poručiti OVDE.

Sigurni smo da će sada serumi za kosu postati sastavni deo nege vaše kose jer oni su ključni faktori za postizanje zdrave i lepe kose.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com