Saveti

Sve što je potrebno za negu muške kose

nega muške kose

Kada govorimo o izgledu kose, zdrava i negovana kosa je želja svake žene pa tako i muškarca. Danas posebnu pažnju posvećujemo jačem polu i nezi njihove kose. Više puta smo detaljno predstavljali pojedine proizvode za negu kose poznatog francuskog brenda Kerastase. 

nega muške koseDanašnja tema su proizvodi broj jedan za negu kose kod muškaraca. Reč je o Densifique liniji za negu kose brenda Kerastase koja je namenjena nezi tanke i slabe kose, ali koji u svojoj paleti sadrži dva proizvoda namenjena isključivo muškoj populaciji. 

Prvi od ta dva proizvoda jeste Densifique kupka Densité Homme koja je odličan poklon za jaču polovinu ukoliko ste razmišljali da ga obradujete nekim proizvodom za negu kose. Reč je o dnevnoj kupki koja je namenjena za muškarce kojima se kosa proređuje, čija je kosa slaba i tanka. 

Kombinacija biotina i teksturnih polimera su sastojci ove kupke koji čine kosu i kožu glave čistom i svežom, dok pramenovi izgledaju gušće. Nakon korišćenja ove kupke kosa izgleda negovana, gušća i zdravija.

Kupku možete poručiti OVDE.

Drugi proizvod je namenjen za muškarce koji imaju problem sa drastičnim proređivanjem kose – tu su ampule za kosu Densifique. Ovaj tretman lečenja vlasišta pomaže u održavanju gustine kose zahvaljujući inovativnoj kombinaciji stemoksidina i glikanskog kompleksa.

Densifique ampule čine da vlasi izgledaju jače. Nakon 3 meseca – doprinosi održavanju gustine kose sa preko 1000 novih vlasi. 2 od 3 korisnika smatraju da im je kosa gušća. 80% korisnika smatra da im je kosa jača.

Ampule možete poručiti OVDE.

Iznenadite svoju drugu polovinu nepogrešivim izborom proizvoda za negu kose.

Do neke naredne preporuke za negu kose,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com