Saveti

Šta pokloniti za Dan zaljubljenih?

Šta pokloniti za Dan zaljubljenih?

Svaki put kada nam se bliže praznici uvek smo u nedoumici šta da poklonimo voljenoj i dragoj osobi. Postoje ti neki čarobni trenuci u godini kada želimo da nekome pokažemo koliko ga volimo i da mu darujemo poklon u kojem će zaista uživati.  Pokazivanje ljubavi kroz one sitnije pa i one krupnije stvari je nešto što svi volimo.

Danas sa vama delimo neke zaista vanvremenske poklone koje možete pokloniti kako za Dan zaljubljenih, 8. mart, kao rođendanski poklon i druge važne datume.

Prvi predlog – luksuzna nega kose

Šta pokloniti za Dan zaljubljenih?Jedno je sigurno, a to je da svi volimo da isprobavamo nove kozmetičke preparate ili pak uživamo u onim omiljenim i negujemo našu kosu. Na našem online shopu možete kupiti preparate luksuzne nege poznatog francuskog brenda Kerastase koji rešavaju sve probleme kose.

Izdvajamo liniju koja rešava problem opadanja kose Genesis i čini kosu jačom i otpornijom na pucanje. Svi želimo kosu bogatu prirodnim sjajem, a on se najbolje postiže uz liniju Elixir Ultime. Tokom cele godine potrebno je kosi pružiti potpunu revitalizaciju, a proizvodi iz linije Chronologiste su i više nego efikasni.

Sve linije Kerastase pogledajte OVDE i pronađite onu koja odgovara vama i koja rešava određeni problem vaše kose.

NAPOMENA: Dostava je besplatna za iznose preko 8.000 rsd.

Ukoliko ste u nedoumici šta biste poklonili dragoj osobi od bogatog asortimana proizvoda možete nam pisati na našoj Instagram stranici @paollahairstyle u DM.

Drugi predlog – gift card

Dobar način da nekoga obradujete jesu i poklon kartice ukoliko niste odlučni u tome koje proizvode možete pokloniti ili kojim tretmanom obradovati dragu osobu. Možete pokloniti gift card u iznosima od 1.000 rsd, 3.000 rsd, 10.000 rsd.

Gift kartice mogu da se iskoriste u našim salonima u Belvilu bilo da želite da iskoristite vrednost kartice na neku od usluga i tretmana ili kupovinom Kerastase proizvoda isključivo u Paolla salonima.

Treći predlog – rituali za negu kose

U našem salonu postoje rituali za određeni tip kose koji dolaze uz masažu temena glave. Masaža je izuzetno važna kako za skalp tako i za same vlasi jer na taj način omogućavamo luksuznim formulama svakog rituala da prodru što dublje. Pre svakog rituala radi se dijagnostika kose. Reč je o detaljnoj analizi kose koja kao rezultat daje adekvatnu negu za nju. Nakon ove dijagnostike saznaćeš koji su to idealni proizvodi brenda Kerastase koji su namenjeni vašem tipu kose. Vreme je da otkriješ koja je to savršena beauty rutina kada je nega kose u pitanju.

Uživajte u moći darivanja jer ne postoji bolji način da obradujete drage osobe.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla