Saveti

Proizvodi za letnju negu kose

proizvodi za letnju negu kose

Topli meseci su krenuli i vreme je da pričamo o nezi kose tokom sunčanih dana jer svi želimo jedno, a to je da tokom leta da imamo lepu, jaku, bujnu i zdravu kosu.

Ukoliko ćete ovog leta sebi priuštiti neki odmor bilo na moru ili kraj bazena treba da znate da Sunce, more i hlor iz bazena dodatno oštećuju kosu i zato su joj tokom leta potrebni posebna pažnja i nega. Današnji saveti će vam biti više nego korisni kada je reč o nezi kose.

proizvodi za letnju negu koseDa li već imate planove za leto? Odlazak na plažu je uvek dobra ideja, ali ne zaboravite i da negujete svoju kosu. Za prelepe i negovane lokne zdravog izgleda, tu je Soleil nega za zaštitu kose nakon izlaganja suncu, tokom celog leta.

Pravo je vreme da se upoznate sa jednom od linija luksuznog brenda Kerastase koja je namenjena isključivo nezi kose tokom leta. Soleil linija podrazumeva četiri preparata za negu kose, a to su: kupka, maska, dvofazno ulje i cc krema.

Šta nude vašoj kosi ovi fantastični proizvodi:

  1. intenzivnu zaštitu od letnjih agresora
  2. intenzivnu hidrataciju (povratak balansa isušenim delovima kose)
  3. ulepšavanje vlasi koji podrazumeva 24h anti friz efekat i letnji sjaj

Zaštita i hidratacija vaše kose nakon izlaganja suncu, tokom leta, nikada nije bila jednostavnija. Uz kokosovu vodu, vitamin E i UV filtere, ova nega će intenzivno štititi vašu kosu od letnjih agresora.

Prvi korak u ovoj lenjoj nezi jeste negujuća kupka koja će nakon izlaganja suncu nežno ukloniti sve nečistoće i intenzivno hidrirati kosu. Rutina se nastavlja uz revitalizujuću masku koja će hidrirati kosu nakon izlaganja suncu. I na kraju, uljani sprej za zaštitu kose od friz efekta! Tu je i CC krema koja adržava u vlasi hidrataciju koja pruža kosi mekoću. Momentalno naglašava sjaj koje i svilnkast osećaj tokom 24h.

Isprobaj ovog leta savršenu lenju rutinu za svoju kosu uz Soleil proizvode.

Cela Soleil linija je dostupna na našem online shopu OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com