Saveti

Proizvod broj jedan protiv nemirnih vlasi

proizvod kerastase protiv nemirnih vlasi

Imate bujnu kosu, puna je volumena, ali se često borite sa njenim nemirnim vlasima? Potrebna vam je brza i efikasna pomoć, a mi smo na korak do toga da vas danas upoznamo sa jednim proizvodom koji će vam biti najbolji saveznik u tome.

Poznati francuski brend za negu kose Kerastase može se pohvaliti proizvodom koji je pravo rešenje protiv nemirnih vlasi. Reč je o spreju Fluidissime iz linije Discipline.

proizvod kerastase protiv nemirnih vlasiPoizvod dolazi u pakovanju od 150ml i možete ga nositi uvek sa sobom u vašoj torbi s obzirom na to da je reč o leave in preparatu. Sve što vam je neophodno da bise kosi pružili kompletnu negu u borbi protiv nemirnih vlasi krije se u ovoj bočici.

Sprej Fluidissime je dizajniran da zagladi i vrati homogenost vlakana kose kako bi obezbedio upravljivost i zaštitu od kovrdžanja do 72 sata nakon nanošenja. Termo zaštitna svojstva osiguravaju brže sušenje kose, trenutnu mekoću i intenzivan sjaj. Kosa postaje zadivljujuće nežna na dodir, gipka i lakša za stilizovanje.

Proizvod se pre upotrebe obavezno treba dobro promućkati i nanosi se na kosu prosušenu peškirom deo po deo. Ostavite malo da deluje, ne ispirajte proizvod, a zatim pređite na uobičajeno feniranje.

Glavne prednosti tj. benefiti spreja:

  • poboljštava upravljivost kose i njeno lakše stilizovanje
  • pruža zaštitu kose od kovrdžanja tokom 72 sata
  • brže i lakše sušenje kose
  • pruža termo zaštitu pre korišćenja toplotnih uređaja za kosu
  • trenutna mekoća i sjaj
  • lagana završna obrada

Discipline Fluidissime sprej je obogaćen Morpho-Keratin kompleksom koji podrazumeva: Amino kiseline, pšenični protein i Ceramid R. Možete ga poručiti online OVDE.

Cela paleta priozvoda Discipline linije je namenjena neposlušnoj kosi koja traži oblik i definiciju. Sve proizvode možete pogledati OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com