Saveti

Ovo su idealne šiške za tvoj horoskopski znak

idealne šiške prema horoskopu

Ako je verovati zvezdama i onome što vam horoskop govori ovo su idealne šiške za tvoj horoskopski znak.

idealne šiške prema horoskopuOvan

Kao najasertivniji horoskopski znak vi ste potpuno stvoreni za zaobljene šiške. Ovaj izgled očigledno ne može proći nezapaženo.

Bik

Pouzdan i praktičan Bik – vi uvek igrate na sigurno. Znate sa čim nema greške, a to su svakako bočne šiške. Izgled je klasičan i lak za stilizovanje. Uglavnom ne možete pogrešiti sa njima, što ih čini savršenim.

Blizanci

Kao jedan od najneodlučnijih znakova zodijaka, razdvojene rese su tako Blizanci. One vam omogućavaju da postignete kako ležeran tako i moderan izgled.

idealne šiške prema horoskopuRak

Romantični i sentimentalni Rak, je “slab” na bočne rese. Izgled nikada ne izlazi iz mode, što je savršeno za vas, naročito ako su pomalo u vintage stilu. Ovakve šiške su za vas sigurna opcija.

Lav

Vaša frizura mora biti dominantna baš kao i vi. Zaobljene šiške su svakako dovoljne da budete primećene. Svakako su veoma hrabar potez, ali šta je to za vas…

Devica

Sve Device biraju lake i jednostavne frizure za stilizovanje. Takav slučaj je i sa šiškama. Želiš šiške koje se lako održavaju, a da možeš poneti i svoju omiljenu punđu.

idealne šiške prema horoskopuVaga

Slatka i jednostavna, Vaga, sa razdvojenim šiškama bez sumnje. Nije previše oštar i ne previše jednostavan, ovaj izgled je savršen za znak poput vas.

Škorpija

Zagonetna Škorpija će se opredeliti za bočne šiške. Prekrivenim delo vašeg čela postižete željeni misteriozan izgled.

Strelac

Kao znak zodijaka koji najviše voli da uživa u prirodi, razdvojene šiške ste vi. Kada radite nešto aktivno slonićete ih sa čela, a tu su i da se stilizuju kada želite glamurozan izgled.

idealne šiške prema horoskopuJarac

Kod vas nema mnogo dileme. Vi želite ravne guste šiške jer je za vas idealna ona frizura koja je jednostavna.

Vodolija

Kao znak koji odbija da sledi tuđe vođstvo, ima smisla da ponesete samo “baby” šiške. Iako ovaj izgled nije za svakoga, vi znate kako da ga nosite sa puno samopouzdanja.

Ribe

Sanjive Ribe, ne možemo vas zamisliti nego sa ovakvim šiškama. Ne zahtevaju puno vremena za stilizovanje, što je idealno za vas.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com