Saveti

Najbolji serum za plavu kosu

serum za plavu kosu kerastase

Želite plavu i svilenkastu kosu? Kosu koja je glatka na dodir? Kosu koja je nahranjena od korena do vrhova? Vašoj beauty rutini nedostaje proizvod za kosu koji će odgovoriti na sva ova pitanja. Ukoliko do sada niste koristili serume imajte na umu da se radi o veoma korisnom preparatu. Danas se posvećujemo jednom koji se izdvaja po tome što je namenjen isključivo plavokosim damama.

serum za plavu kosu kerastaseIdealna nega plave kose je ključna parola ovog novog proizvoda Kerastase brenda. Još jedan proizvod u liniji Blond Absolu namenjen nezi plave kose je za veoma kratko vreme osvojio srca mnogih plavuša širom sveta.

Blond Absolu Cicanuit serum za kosu idealan je za sve tipove plave kose. Serum je u vidu belog krema u gelu koji se ne ispira nakon nanošenja. Serum duboko hidrira i obnavlja posvetljenu kosu preko noći i čini je mekšom i zdravijom već narednog jutra. Intenzivno obnavlja kosu koja je posvetljena i čini je jačom i otpornijom. Glavni benefiti seruma su: obnova do 55% površinskih oštećenja koji su nastali kao posledica posvetljivanja kose, +74% hidratacije kose, 53% manje ispucali krajevi i 89% manje lomljenja vlasi.

Serum sadrži hijaluronsku kiselinu koja obnavlja vlakna dubinski i čini kosu negovanom. Takođe, hijaluronska kiselina jača kosu i sprečava njeno oštećenje. Glavni sastojak seruma je i cvet edelweiss – bogat antioksidant koji štiti kosu od svakodnevnih oštećenja i čini kosu mekšom.

Ovaj efektan serum se koristi veoma lako i to tako što:

  1. Nanesite serum svako veče, 2 do 4 pumpice na dužinu kose i na krajeve pre spavanja.
  2. Ne ispirati serum.
  3. Preporuka je da se napravi opuštena pletenica kako bi formula seruma bolje delovala na vlas.

Bez mnogo muke obnovićete vlasi, oporavićete kosu nakon tretiranja farbom, pružićete joj duboku ishranu i to sve u toku noći dok spavate.

Serum je dostupan na našoj ONLINE PRODAVNICI OVDE.

Celu liniju Blond Absolu koja je namenjena nezi plave kose možete pogledati OVDE.

Neka vaša plava kosa blista u svakom trenutku.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com