Saveti

Najbolji proizvodi za prolećnu negu kose

najbolji proizvodi za prolećnu negu kose

Danas ti dajemo preporuku proizvoda za negu kose koji su ovog proleća must have. Ako si se nekada pitala da li ti se kosa menja tokom proleća odgovor ćeš pronaći upravo u današnjem blogu.

Koliko god da je nega kože važan aspekt na koji morate da obratite pažnju sa promenom temperature, šta je sa vašom kosom? Sa toplijim vremenom menja se i vaša kosa, a neophodno je da joj pružite najbolju i adekvatnu negu. U širokoj paleti Kerastase proizvoda nalazi se mnogo proizvoda koje možete odabrati za vašu kosu. Ovoga puta mi smo izdvojili top 3 za ovu prolećnu sezonu.

Sa prolećem dolazi obećanje novih početaka – otpuštajući staro i prihvatajući novo. Da biste izgledali najbolje tokom celog proleća i imali veličanstvenu kosu, preporučujemo vam ove kultne proizvode:

Elixir Ultime ulje za kosu

Reč je o višenamenskom ulju koje se može koristiti na vlažnoj ili suvoj kosi da nahrani, zagladi i zaštiti kosu. Ulje je prožeto mešavinom dragocenih ulja, uključujući argan, kameliju i marulu. Ovo ulje je savršeno za one koji ovog proleća žele svojoj kosi da daju zdrav sjaj.

Elixir Ultime ulje za beživotnu kosu kojoj je potreban sjaj. Obnavlja ispucale krajeve i zaglađuje vlasi kose za dugotrajnu frizz kontrolu. Kosa ima vidljiv, intenzivan sjaj. Elixir Ultime ulje obogaćeno jedinstvenom kombinacijom floralnih mirisa ljubičice, frezije i mandarine, kao i drvenastim i mošusnim notama, ulje pruža kosi fenomenalno čulno iskustvo.

Genesis Hydra-Fortifiant kupka za tanku vlas

Genesis Hydra-Fortifiant kupka za jačanje kose sklone opadanju usled lomljenja. Nežno čisti i ojačava vlasi kako bi se smanjio rizik od opadanja kose zbog lomljenja. Ova ultra nežna formula idealna je za tanku ili masnu kosu kako bi uklonili sebum i nečistoće sa skalpa i vlasi kose. Nežno delovanje hidrira kosu od korena do krajeva, uz lagani osećaj. Genesis Hydra-Fortifiant kupka obogaćena moćnom kombinacijom ekstrakta cveta runolista i korena đumbira, jača vlasi za intenzivnu otpornost kako bi se smanjio rizik od opadanja kose usled lomljenja Kosa je pripremljena za negu i sa dodatim volumenom.

Specifique Divalent Rehydratant maska za kosu

Specifique Divalent Rehydratant maska je intenzivno hidratantna gel-maska za osetljivu i suvu kosu. Lagana gel-maska koja trenutno vraća potrebni nivo hidratacije kose. Čak i kosa koja se masti pri korenu može ponekad da postane suva na dužinama i krajevima. Klijenti koji se susreću sa intenzivnijim lučenjem sebuma se uglavnom susreću sa osetljivom kosom na dužinama i krajevima, usled učestalog pranja, pogotovo ukoliko su korišćeni neadekvatni proizvodi. Formula koja je posebno kreirana za kosu koja se masti pri korenu i osetljive dužine i krajeve pruža intenzivnu negu tamo gde je kosi neophodno, bez otežavanja i uz posebnu mirisnu notu.

Posetite naš online shop i obradujte svoju kosu profesionalnim proizvodima za negu.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla