Saveti

Najbolje frizure za srcoliko lice

frizure za srcoliko lice

Već smo vas upoznali sa idealnim frizurama za pojedine oblike lica. Danas pričamo o srcolikom i o frizurama koje su najbolji izbor za vas ukoliko je ovo vaš oblik lica. Često nas frizure poznatih inspirišu, pa tako je i ovog puta.

frizure za srcoliko liceRavna lob frizura sa dubokim razdeljkom poput frizure Selene Gomez je jedna od najčešćih izbora kada je srcolik oblik lica u pitanju. Ova duga bob ili lob frizura je veoma popularna i laskav izbor koju preporučuju mnogi svetski frizeri. Takođe, ukoliko volite talase možete je nositi na ovaj razdeljak i na taj način.

Ova frizura odlično pristaje i ukoliko je nosite na srednji razdeljak, s tim da su vam tada krajevi kose izvijeni ka spolja. Ovim krajevima naglašava se linija vilice a podeseća na frizuru koja se nosila tokom šezdesetih godina.

frizure za srcoliko liceZa ljubitelje kratkih frizura tu je neodoljiv pixie cut sa „baby“ šiškama. Ova frizura često može četvrtasto lice učiniti još četvrtastijim, ili izduženo izduženijim. Ali za vas koje imate srcolik oblik je kao stvorena.

Ukoliko ste vlasnica duge kose i ne želite da je kratite, slobodno možete nositi frizuru u vidu talasa u kosi i bočnim razdeljkom. Talasi u kosi izdužuju ali i daju punoću oko linije vilice. Popularna frizura “talasi u kosi” vam može biti odličan izbor za letnje dane.

 

Kada je reč o šiškama predlažemo da nosite tupe ili pak duge a tanke. A na sledećim fotografijama su neki od primera.

frizure za srcoliko lice

 

Ovom obliku lica preporučujemo kovrdže i lokne koje kreću od visine jagodica. Sve frizure koje daju na punoći i volumenu od sredine lica su odličan izbor. Kosa dužine do ramena je za vas idealna. Šiške se mogu nositi kratke i duže.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com