Inspiracija

Vodič za lepotu iz ugla Parižanke

vodič za lepotu

Otkrivamo sve tajne lepote jedne Parižanke u nekoliko koraka.

vodič za lepotu Pijte dosta vode. Ostati hidrirani je ključ lepote. Ne samo da je voda dobra za vašu kožu nego i za kosu i nokte. Voda održava vaše telo hidriraim i osveženim i pomaže u održavanju elastičnosti vaše kože. Ljudi koji piju velike količine vode imaju manje šanse da pate od ožiljaka i bora i neće pokazivati toliko znakova starenja kao oni koji piju male količine vode.

Koristite suvi šampon. Asocijacija na ženu iz Pariza je izgled kose “savršeno neuredan”. Za stilizaciju takvog looka biće vam potreban suvi šampon u spreju i prstima definišite frizuru.

Jednostavna šminka. Kada je u pitanju šminka – “manje je više”.Fokusirajte se na jednu stvar – ukoliko šminkate oči ne nosite jak ruž i obrnuto.

Držite se onoga što vam odgovara. Koristite proizvode koji odgovaraju vama bez obzira na tuđa iskustva. Lepota francuske devoje je STAV.

Nosite zaštitni faktor. Proizvodi sa zaštitnim faktorom su neophodni u beauty ritualima svake Parižanke. Oni ih koriste čak i dok napolju kiša pada.

Ruž kao rumenilo. Probajte da utrljate ruž na jagodice za postizanje osvežavajućeg looka. Veoma jednostavan makeup savet a efektan.

Negujte usne. Pre nanošenja ruža obavezno koristite piling za usne, a u torbici neka vam se uvek nađe i balzam za usne.

Ne težite savršenstvu. Parižanke vole “zamućene” usne – nakon nanošenja ruža utapkajte ga prstima da postignete “neuredan” izgled.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com