Saveti

Bob frizure za svaki tip kose

bob frizure za svaki tip kose

Bob frizura pripada onim frizurama koja je u trendu i tokom ove godine. Bilo da imate tanku kosu, ili pak prirodno kovrdžavu, bob je frizura koja će i vama pristajati. Nije da su ikada izašle iz mode bob frizure, ali poslednjih sezona potpuno preuzimaju glavnu reč. Sa toliko različitih stilova koje možete izabrati, imperativ je da znate koji je pravi za vas tj. za svaki tip kose.

Dakle, ako razmišljate o tome da ponesete ove godine bob, dajemo vam pet stilova poznatih koji će vam pomoći da stilizujete ovu frizuru na najbolji način.

bob frizure za svaki tip koseAko imate gustu kosu

Volumen nije “smetnja” kada je bob frizura u pitanju. Predlažemo da je stilizujete u opuštenom stilu, tj. razbarušenom. U ovom slučaju gustina kose je u potpunosti iskorišćena.

Ako imate tanku kosu

Vaša kosa ima tendenciju da nema punoću i izgleda “slepljeno”? Zato je tu bob, frizura kao stvorena za vas. Uz sečenje šiški, bob dužine do brade je pun pogodak frizura.

Ako imate kovrdžavu kosu

Veoma laka za nošenje i održavanje. Tako da, ako ti je dosadila duga kosa, neka tvoje lokne zablistaju u bob stilu.

Ako imate ravnu kosu

Neuspešno pokušavate da napravite talase na vašoj kosi, a treba vam promena… Probajte bob frizuru koja će izgledati atraktivno naročito ako imate ovalno ili srcoliko lice. Veoma je praktična frizura.

Ako imate talasastu kosu

Vi ste prava srećnica jer lako možete oblikovati kosu, a odlično će vam pristajati i bob. Kao poseban pečat stilizaciji predlažemo i bočni razdeljak.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com