Saveti

Dvofazno ulje u spreju za talase u kosi

ulje u spreju za talase u kosi

Ukoliko ste ljubitelji profesionalnih preparata za negu kose onda ste sigurno do sada isprobali neke od Kerastase proizvoda. Na listi must have proizvoda nalazi se i jedan od najpopularnijih tokom letnjih meseci. Reč je o dvofaznom ulju u spreju iz linije Soleil poznatog francuskog brenda.

ulje u spreju za talase u kosiAsortiman Soleil proizdoda

Namenjen je nezi kose nakon izlaganja suncu tokom letnjih meseci. Oni štite kosu od suvoće i izlaganja spoljnim faktora u letnjoj sezonu kao što su Sunce, hlor i slana voda.

Štiti od sunca i pruža neophodnu hidrataciju kosi – to su samo neki od ključnih faktora ovog ulja za kosu. Letnji must have dvofazni sprej je neodoljiv lagani dodatak za kosu koji definiše i naglažava prirodne talasi na plaži. Obogaćen vitaminom E i babasu ulja čini hidratantnu formulu koji se brzo upijaju u kosi pružajući joj trenutnu mekoću.

Dvofazno ulje u spreju Soleil definiše prirodni oblik kose i stvara sjajne atraktivne pramenove. Pre upotrebe dobro protresite bočicu i raspršite po celoj dužini kose kako biste joj dali senzualni miris jasmina i notu cveta tuberoze.

Naročito volimo leave in proizvode a ovo ulje se svakako izdvaja ne samo tokom letnje sezone, nego i nakon nje jer hidratantnost koju ona pruža je neophodna kosi koja je suva.

Ključni sastojci Soleil ulja za kosu – jedinstvena kombinacija moćne kokosove vode, vitamina E i UV filtera.

Kokosova voda duboko prodire u kosu i nedohnađuje joj neophodnu hidrataciju. Vitamin E pomaže u zadržavanju vlage, smanjuje njeno lomljenje i štiti kosu od spoljnih oštećenja. I ništa manje bitni UV filter koji upija UV zrake i minimizuje njegov uticaj na vlakna kose.

Dvofazno ulje za kosu možete poručiti OVDE.

Dodatni savet – nanesite sprej na mokru kosu kako biste definisali prirodne talase na plaži ili suvu kosu koja će definisati teksturu tokom celog dana.

Sve proizvode iz Soleil linije možete poručiti ONLINE na našem shopu OVDE. Idealan program zaštite od sunca za kosu za meku sjajnu kosu tokom letnjih meseci. Sa kokosovom vodom i vitaminom E paleta Soleil proizvoda brine o vašoj kosi štiteći je od letnjih agresora, uključujući hlor, so, pesak, vodu i izlaganje UV zracima. Kosa postaje sjajna i hidrirana uz Soleil liniju. Odaberite rutinu koja nejviše odgovara vašim letnjim aktivnostima.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com