Saveti

Must have proizvod za transformaciju kose

proizvod za transformaciju kose kerastase serum

Šta se dobije kada se u jednoj Kérastase liniji spoje savremena tehnologija i moćni sastojci? Jedinstvena nega koja vam omogućava vrhunske rezultate i transformaciju kose.

Nedavno smo imali priliku da se upoznamo sa novitetom Kerastase linije Chronologiste koja je namenjena za revitalizaciju kose. Reč je o serumu za kosu koji pruža intenzivnu hidrataciju skalpa i kose. Revitalizacija na najboljem nivou je rezultat nakon korišćenja seruma pod nazivom Chronologiste Universel.

proizvod za transformaciju kose kerastase serumGlavni benefiti ovog proizvoda su da kosa ima 81% više hidratacije, sjaja i pruža dugotrajnu kontrolu kovrdžanja kose. Svaka vlas kose dobija na punoći što samim tim dovodi do toga da kosa izgleda zdravo i bujno.

Ovaj magičan serum sprečava taloženje čestica zagađenja i štiti kosu i teme od spoljašnjeg uticaja. Serum sadrži kuglice kavijara i zahvaljujući snazi hijaluronske kiseline, abisina i vitamina E čini kosu apsolutno negovanom i obnovljenom. Hijaluronska kiselina, udružena sa vitaminom E i abisinom pruža potpunu revitalizaciju kose od skalpa do krajeva. Osetite magično dejstvo seruma i garantujemo da će u veoma kratkom roku osvojiti vaše simpatije.

Kombinacija čajne ruže, lakog drveta i mošusa ostavlja za sobom lagan, trajan miris za potpuno osvežen osećaj.

Serum se koristi tako što se istisne od 2 do 3 kuglice i nanose se na mokar ili suv skalp i kosu. Takođe ovaj serum možete korisiti i kao noćni serum. Ono što je važno jeste sa se ovaj serum ne ispira.

Kada vaše godine koristite kao snagu i moć, možete postići sve! Kérastase Chronologiste je anti-age linija, inspirisana ljubavlju prema negovanoj kosi i vrhunskim rezultatima. Cela linija je dostupna OVDE.

Doživite luksuznu negu uz pomoć ovog proizvoda i već danas ga poručite preko našeg ONLINE SHOP-a na linku OVDE.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com