Saveti

Konačno je stigla prava nega za kovrdžavu kosu

nega za kovrdžavu kosu

Bilo da je tvoja kosa talasasta, kovrdžava ili veoma kovrdžava obradovaće te činjenica da je Kerastase konačno lansirao liniju za negu tvoje kose.

Nema ništa lepše od lepe i negovane talastaste ili kovrdžave kose, a sa ovim proizvodima to će biti jednostavno. Negde je poznata činjenica da osobe sa kovrdžavom kosom koriste najmanje četiri proizvoda za negu kose. Linija Curl Manifesto koja je namenjena nezi ovakve kose sadrži čak sedam fantastičnih proizvoda.

nega za kovrdžavu kosuSvi tipovi kose su biološki isti. Kovrdžava kosa ima identičnu strukturu kao i ravna kosa. Međutim, kovrdžava kosa je zahtevnija. Ona je prirodno suva, oslabljena i sklona lomljenju. Njen spiralni oblik sprečava prodiranje nege u vlas kose.

Francuski brend Kerastase je imao dvostruki izazov koji podrazumeva: balansiranje intenzivne hidratacije i oblikovanje kovrdžave kose, i drugi, da pruži ženama mogućnost da sa ponosom istaknu svoju prirodno kovrdžavu kosu.

Tako je nastala nova Curl Manifesto linija – profesionalna nega za sve tipove talasastih i kovrdžavih kosa. Glavni sastojci linije su dragoceni Manuka med i ceramid. Ova linija pruža 83% više hidratacije i 87% ojačanu kosu.

Parola linije je – učiniti nemoguće. Jedinsteni spoj nege, definicije i snage krije se u ovih sedam proizvoda. Pomenuti sastojci deluju na kosu tako što:

Manuka med – deluje negujući. Reč je o dragocenom medu sa Novog Zelanda. Bogat je mineralima hranljivim sastojcima i prirodnim šećerima koji doprinose nezi kovrdžave kose.

Ceramid – deluje ojačavajuće. Reč je patentiranom sastojku. On popunjava i obnavlja vlas kose.

A tu je i glicerin – deluje hidrirajuće. Reč je o sastojku koji efikasno hidira kovrdžavu kosu. Pomaže u hidriranju, zaglađivanju i raščešljavanju kovrdžave kose.

Curl Manifesto linija podrazumeva sledeće proizvode:

nega za kovrdžavu kosuNežna hidrirajuća kupka – Dubinski hidrira, neguje kosu i nežno je čisti. Kupku možete poručiti OVDE.

Intenzivno mleko ili regenerator – Ovaj regenerator za kovrdžavu kosu nežno definiše kovrdže, pruža kosi intenzivnu hidrataciju bez otežavanja i olakšava raščešljavanje. On je dostupan za poručivanje OVDE.

Veoma hranljiva maska – Ova luksuzna maska za kosu intenzivo neguje svaku kovrdžu i jača. Masku možete kupiti preko našeg online shopa OVDE.

Dnevna hidrirajuća krema – Ovaj tretman kremom pruža intenzivnu ishranu i ostavlja kosu mekom i svilenkastom. Kremu možete poručiti OVDE.

Ulepšavajuće ulje – Koži glave i kose se pruža dubinska nega, a nekontrolisano kovrdžanje se smanjuje. Ulje je dostupno za poručivanje OVDE.

Gel-krema za definiciju kovrdži – Ova gel-krema duboko neguje zahvaljujući svom sastavu, a takođe i štiti vašu kosu. Možete je kupiti preko našeg online shopa OVDE.

Sprej za osvežavanje kovrdži – Ovaj sprej za oživljavanje lokni brenda Kerastase je izuzetno lagane teksture, ne ostavlja ostatke i ne opterećuje kosu, a istovremeno pruža intenzivnu hidrataciju i reaktivira definiciju kovrdži i pruža negu između pranja. Sprej možete poručiti OVDE.

„Volim oblik svojih kovrdži. One su jedinstvene. Moja kosa ističe moju individualnost“ – ponosno je Izjavila jedna od žena koja je isprobala liniju Curl Manifesto.

Ponosno istakni svoju prirodnu kovrdžavu kosu i pohvali se idealnom negom.

Svi proizvodi Curl Manifesto linije dostupni su OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com