Saveti

Kome je namenjen ljubičasti šampon?

kerastase ljubičasti šampon

Sigurno si do sada već čula za ljubičasti šampon, ali nisi sigurna kome je on namenjen. Ljubičasti šampon namenjen je devojkama sa plavom kosom. Plava kosa dolazi u mnogim oblicima, od prirodne, naglašene, balajaž do ombre. Danas vam dajemo najbolje savete kako da negujete plavu kosu kako bi ona izgledala lepo, zdravo i negovano.

Šta je ljubičasti šampon i šta on čini za plavu kosu?

Ljubičasti šampon je osmišljen da bi se suprotstavio mesinganim tonovima koji se ponekad mogu pojaviti u obojenoj plavoj kosi. Nije iznenađujuće da sadrži plave i ljubičaste pigmente koji se suprotstavljaju neželjenim žutim nijansama.

kerastase ljubičasti šamponMeđutim, efekat ljubičastog šampona je samo privremen i treba ga koristiti otprilike 2 puta nedeljno uz šampon i balzam za farbanu kosu. Ako ste primetili ozbiljnu promenu boje na svojoj plavoj kosi, najbolje je da posetite stilistu i raspitate se za uslugu toniranja.

Ljubičasti šampon ili kupka nije namenjen za svakodnevno pranje kose pa tako imajte na umu da pored njega koristite još jedna šampon uz dodatne proizvode za negu kose. Danas je na tržištu dostupno nekoliko različitih ljubičastih šampona. Neki od njih su jaki i agresivni što može uticati na isušivanje kose.

Naša preporuka je Kerastase ljubičasta kupka.

Ljubičasta kupka, obogaćena neutrališućim agensima trenutno neutrališe tople neželjene podtonove. Blond Absolu kupka Violet idealna za ledeno-plave i sive nijanse kose. Redovna upotreba ove kupke doprinosi neutralizaciji bakarnih podtonova, štiti kosu od zagađenja, čini je mekšom i sjajnijom.

Blond Absolu kupka Violet obogaćena moćnom kombinacijom hijaluronske kiseline i ekstrakta cveta runolista, formula trenutno povećava blistavost blond kose, intenzivno i dugotrajno neguje kosu.

Ključni sastojci:

Jedinstvena kombinacija snažne hijaluronske kiseline i cveta runolista:

  • Hijaluronska kiselina pomaže prilikom hidratacije vlasi kako bi pružila mekoću, lakoću i gipkost kosi.
  • Runolist je poznat po svojoj sposobnosti da se odupre klimatskim promenama i promenama životne sredine. Već dokazan u nezi kože, Kérastase je iskoristio zaštitne, umirujuće moći za vašu kosu.

Benefiti:

  • Trenutno neutrališe bakarne neželjene podtonove u kosi
  • Ostavlja kosu 16x jačom kada se koristi sa Masque Ultra-Violet*
  • Nežno uklanja nečistoće sa kose
  • U kombinaciji sa Cicaflash negom obnavlja površinu vlasi za čak 46%

***Instrumentalni test nakon nanošenja kupke i maske.
**Instrumentalni test.

Kako se koristi:

  • Nanesite kupku Violeta na vlažnu kosu, dobro umasirajte kako biste oslobodili njenu bogatu, prozračnu penu i aromatičan miris.
  • Dobro isprati.
  • Nakon dvostrukog čišćenja kupkom, nanesite Masque Ultra-violet za bogatu negu.

Kupka je dostupna na našem online shopu OVDE.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla