Kada je reč o stilizaciji frizura za venčanja, talasasta kosa je savršen tip kose. Nije toliko ravna da joj nedostaje tekstura i volumen, a nije ni toliko kovrdžava da bi je bilo teško stilizovati i ukrotiti. Ko ne bi želeo „talase bez napora“? Bez obzira da li je vaša kosa kratka, srednja ili duga, puno talasastih pramenova nudi toliko različitih opcija frizura. Od niskih punđi do visokih repova, postoji toliko ideja u oblikovanju talasaste kose.

Predlog 1 –  Za buduće mlade koje su zabrinute da li će njena izabrana frizura „ostati na mestu“ ceo dan, frizura pola podignuta – pola spuštena je pravi izbor za vas. Ako vaši talasi počnu da se „slepljuju“ kako dan odmiče, ovaj stil će i dalje izgledati lepo. Postojana i jednostavna frizura za vaš najlepši dan.

Predlog 2 – Ako tražite modernu alternativu tradicionalnom velu za venčanje, moderna traka za glavu je idealan dodatak. Ovaj aksesoar ukrašen kristalima će posebno privući pažnju na vašu frizuru i daće joj efektan pečat.

Predlog 3 – Nizak konjski rep je jednostavan i praktičan način da stilizujete svoje talase, a da postignete glamurozan izgled. Frizura koja je elegantna i uvek dobar izbor za sve prilike, naročito za venčanja. Ponesite efektan nakit u vidu bisernih minđuša.

Predlog 4 – Bilo da imate prirodno talasastu kosu ili ćete ih pak prvo definisati presom za kosu, ova frizura ističe i bujnost kose. Opustite par pramenova koji će uokviriti lice.

Predlog 5 – Uredno definisani talasi ukrašeni vašim omiljenim cvećem je jedna od romantičnijih frizura koju možete odabrati za ovaj dan. Naročito je ova frizura izvor dama kada je reć o letnjim venčanjima.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com