Saveti

Kako da postignete sjaj kose uz Elixir Ultime

elixir ultime ulje za sjaj kose kerastase

Sjajna kosa je beskrajno poželjna, ali može biti tako neuhvatljiva. Sa Elixir Ultime, naučnici iz Kerastase-a su iskoristili moć sjaja da svakom pramenu daju neosporan sjaj. Bez obzira na tip kose, naučite kako da postignete sjajnu kosu kod kuće sa Elixir Ultime proizvodima za kosu koji mogu da naprave razliku u izgledu i osećaju.

Ponekad se čini nemoguće da se postigne i održi sjajna kosa. Između toplotnog stilizovanja, ostataka proizvoda, faktora okoline i drugih uticaja, kosa lako može postati dosadna i matirana, što je često razočaranje za one koji više vole sjajniji izgled. U nastavku teksta otkviramo koja su to saznanja iskorišenja za kreiranje kultnog proizvoda, koji je najbolji za postizanje sjaja kose – Elixir Ultime.

elixir ultime ulje za sjaj kose kerastaseGlavni neprijatelji sjaja

Prljavština

Taložena na kosi u obliku prašine ili ostataka proizvoda, prljavština remeti sposobnost kose da reflektuje svetlost, čineći da izgleda dosadno i mat.

Sebum

Prirodna ulja iz kože glave mogu da prodre na kosu kada nije očišćena, zamagljujući površinu vlakana i smanjujući kapacitet kose za intenzivan sjaj.

Prijatelji sjaja

Marula ulje

Ekstrahovano iz semena unutar tvrdog jezgra ploda drveta Marula, ovo dragoceno ulje ima neverovatna hidratantna i hranljiva svojstva. Omekšava i umiruje kosu, podstičući visok nivo refleksije svetlosti, koja oku izgleda kao intenzivan sjaj.

Ulje kamelije

Preuzeto direktno iz semena cveta Camellia oleifera, dragoceno ulje kamelije je široko cenjeno zbog svojih hranljivih kvaliteta. Sastoji se uglavnom od oleinske kiseline, linoleinske kiseline i vitamina E, njegovi hranljivi sastojci mogu zagladiti i umiriti svaki tip kose, stvarajući idealne uslove za visok sjaj.

Pravljenje Elixir Ultime ulja

Kao kultni miris koji je veoma tražen više od deset godina, otkrivamo jedinstvenu mirisnu strukturu izuzetnih proizvoda Elixir Ultime asortimana.

Gornja nota

Ljubičica je ovde glavna uloga, pomešana sa frezijom za cvetnu lakoću na vrhu mirisa. Ovde miris dobija svoje neverovatno podizanje i izvesnu mekoću koja balansira usidrenu zemljanost baze.

Srednja nota

Mineralne note dolaze na srednjem nivou, uključujući heliotrop i kedar koji plešu sa mandarinom iznad – zajedno čine savršen izraz briljantnog sjaja kroz miris.

Baza

Odabir baznih nota je ključan za stvaranje mirisa koji zaista traje. Robusna osnova Elixir Ultime je ukorenjena u drvetu Santal, kremastom bogatstvu pasulja tonke zajedno sa mošusom.

elixir ultime linija kerastase za sjaj koseKako da koristite Elixir Ultime proizvode?

Elixir Ultime proizvodi su pomno dizajnirani sa komplementarnim profilima mirisa koji rade zajedno kako bi postigli potpuno razvijen miris koji ostaje na kosi satima.

1. Počnite sa kupkom da biste očistili kosu od neželjenih ostataka i mirisa i formirali osnovu za prizemnu svežinu.

2. Nanesite masku za kosu ili regenerator da biste prodrli i posvetlili miris, dodajući mekoću i zdravlje.

3. Neka jedno od Eliixr Ultime ulja bude vaš završni korak da biste dodali sjaj i vezali miris za kosu.

Kako poboljšati ishranu maske za kosu?

Vaša maska za kosu je već duboko hranljiva, ali postoji način da je učinite još snažnijom. Ova čudesna mešavina podiže grubu, dosadnu kosu do novih sjajnih visina.

KORAK 1

Dodajte 2 do 3 pumpice Huile Originale ulja u količinu veličine kašičice Elixir Ultime maske za kosu i mešajte dok ne postignete glatku svilenkastu teksturu.

KORAK 2

Uzmite pramen kose i nanesite malo mešavine na vrhove i po dužini, krečući se od vrhova.

KORAK 3

Ostavite da odstoji i po potrebi ponovite na ostatku kose. Nakon 5 minuta, isperite.

Nadamo se da ćete tek sada otkriti prave čari i prednosti Elixir Ultime ulja za kosu, ali i cele linije.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla