Saveti

Brze frizure koje možeš nositi na posao

brze frizure za posao

Pred vama su brze i jednostavne frizure koje možete napraviti za najviše pet minuta. Skratite vreme pripreme za posao svakog jutra tako što ćete kosu stilizovati sa nekom od ovih frizura.

brze frizure za posaoNiska punđa sa srednjim razdeljkom

Jedan od najlakših stilova za sve tipove i dužine kose – niska punđa sa srednjim delom koja se brzo pravi, a izgleda veoma šik. Možete da je ukrasite ukosnicama po želji.

Velike šnale na puštenoj kosi

Ovi moderni dodaci su savršeni za stilizovanje vaše prirodne kose. Bez obzira da li je vaša kosa duga, kratka, kovrdžava ili ravna, stilizovanje pomoću šnala može pomoći da se ukrote prvi pramenovi kose koji nam padaju preko lica.

Pola-pola

Ako vam je kosa neukrotiva a volite da vam je puštena za vas je idealna ova stilizacija kose. Gornji deo vežite po želji, a ostatak kose pustite.

brze frizure za posaoVisok konjski rep

Ako vam je kosa duga neuredan visoki rep je savršen način stilizacije kose. Za moderan look, pramenom kose “sakrite” gumicu kojom ste vezali kosu.

Nisko vezan rep mašnom

Ova krajnje jednostavna frizura dobija zaista poseban pečat ukoliko je vežete tankom trakom za kosu u obliku mašne. Uklopite boju trake prema odevnoj kombinaciji koju nosite.

Ravna kosa vezana u rep

Frizura kojoj je potrebno 60 sekundi da izgleda besprekorno. Ono po čemu je ova frizura idealna za poslovne prilike jeste što je postojana tokom celog dana. Pokupite kosu i vežite je na sredini temena ili niže, izbor je na vama. Gumicu možete prekriti pramenom kose.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com