Inspiracija

Romantični konjski rep kao svadbena frizura

konjski rep frizura za svadbu

Približava se datum najlepšeg dana u vašem životu? Volite da nosite frizure koje podrazumevaju kosu pokupljenu u rep? Ovo su predlozi kako možete stilizovati romantičnu frizuru za vaše venčanje…

konjski rep frizura za svadbu

Moderan / Dugačak / Nizak

Romantični konjski rep kao moderna frizura za svadbu

Moderan, šik i veoma opušten, ovaj konjski rep idealan je za dame sa prirodno ravnom kosom. Kosu podelite na srednji razdeljak jer je to trenutno jedan od aktuelnih hair trendova.

Dugačak konjski rep sa upečatljivim talasom i naglašenim volumenom na temenu ističe crte lica i odličan je izbor za venčanice sa otvorenim leđima. Uz ovu frizuru odlično se slažu viseće minđuše, pa to imajte na umu.

Ako vam ne odgovara uglađen visoki rep, onda isprobajte nisko vezan konjski rep sa jednim talasastim pramenom koji pada preko lica. Ova frizura ne zahteva da kosa bude uredno pokupljena u rep.

Romantični konjski rep kao jednostavna i atraktivna frizura u jednoj

konjski rep frizura za svadbu

Mašna / pola-pola / pletenica

Ovaj savršeno stilizovan konjski rep mrežastom mašnom sa biserima izgleda elegantno i glamurozno. Možete ga vezati nisko ili na sredini temena, izbor je na vama.

Želite drugačiju frizuru od standardnih trendova? Za vas je svadbena frizura “pola punđa, pola rep” koja je san ljubitelja minimalizma.

Ova atraktivna pletenica ukrašena cvećem, daje dozu romantičnog stila.

Romantični konjski rep idealan za dame sa dugom kosom

konjski rep frizura za svadbu

Sofisticiran / riblja kost

Ako imate dugu gustu kosu vama nisu potrebni dodatni detalji. Iskoristite pramen kose kako biste “sakrili” gumicu. Savršen sofisticiran look za sve tipove venčanica.

Dodajte svom konjskom repu “riblju kost” kako bi dobio dodatnu teksturu i volumen. Za poseban pečat vežite rep trakom u omiljenoj boji.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com