Inspiracija

Svečane frizure za svaki horoskopski znak

svečane frizure prema horoskopu

Ukoliko vas uskoro očekuje neko slavlje gde želite da izgledate svečano i elegantno, dajemo vam ideju kakvu frizuru da ponesete za tu priliku. Reč je o idealnim svečanim frizurama koje oslikavaju vaš horoskopski znak.

svečane frizure prema horoskopu

Ovan / Bik / Blizanci

Ovan

Ima nešto u vezi sa “šiljastim” krajevima na ovoj frizuri kada je reč o Ovnu kao znaku. Frizura je smela i atraktivna baš kao što je i ovaj vatreni znak. Frizura koja je elegantna, ali i pomalo “buntovna”.

Bik

Ovom znaku je bitno da istakne prirodnu lepotu, s obzirom da su zemljani znak. Ne vole previše zahtevne frizure, posebno zato što imaju prirodno prelepe pramenove. Neki jednostavni labavi talasi će biti pravi izbor.

Blizanci

Blizanci imaju tendenciju da budu razigrani i neodlučni, tako da je frizura “pola gore-pola dole” uvek najbolja kombinacija. Sigurno će se izdvojiti sa jednom ovakvom frizurom.

 

svečane frizure prema horoskopu

Rak / Lav / Devica

Rak

Pripadnice ovog znaka samo moraju da se osećaju udobno i sigurno u onome što nose, uključujući i frizuru. Pletenica kao traka za glavu je slatka frizura koja će istaknuti crte vašeg lica.

Lav

Svaki Lav voli glamurozan izgled. Oni žele da se doteraju za svaku priliku, naročito onu svečaniju. Stare holivudske lokne će im dati priliku da zablistaju kao zvezda i pri tome pokažu svoju bujnu kosu.

Devica

Savršenstvo i Devica idu ruku pod ruku. Ovom znaku će elegantan niski rep najbolje odgovarati. Zaglađivanje kose kremom ili gelom će osigurati da svaki pramen bude “ukroćen”. Jedna od najjednostavnijih frizura sa kojom nema greške.

svečane frizure prema horoskopu

Vaga / Škorpija / Strelac

 

Vaga

Boho pletenice su jedna od popularnijih frizura kada je duga kosa u pitanju. Pošto je ovaj stil tako moderan, savršen je za Vagu. Ova frizura je spoj boho stila i romantike.

Škorpija

“The Wet Look” je hrabar izbor frizure. Prepustite misterioznoj Škorpiji da iskoristi ovaj stil na bilo kojoj svečanosti. Kao vodeni znak sa ovom frizurom osećaće se kao svoj na svome, a da ne spominjemo da će privući pažnju.

Strelac

Strelcu je bitno da mu je kosa sa lica bude sklonjena kako bi istakla svoju lepotu. Očigledno, klasični visoki konjski rep je najbolja frizura za ovaj horoskopski znak.

svečane frizure prema horoskopu

Jarac / Vodolija / Ribe

 

Jarac

Šinjon je klasičan, sofisticiran stil, što ga čini savršenim za Jarca. Ovaj znak želi da mu ceo stajling bude besprekoran, baš kao što je i ova frizura.

Vodolija

Vodolija retko igra po pravilima, pa bi svoju buntovnu prirodu uvek izrazila i svojom kosom. Neuredna punđa je jedna od prvih frizura koja im padne na pamet kada pomisle na neku svečanost, što je čini savršenom za Vodoliju.

Ribe

Ribe su romantičar zodijaka, tako da im je potrebna romantična frizura. Klasična romantična bočna pletenica će im pomoći da izgledaju kao najzaljubljenija dama.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com