Inspiracija

Svečane frizure za sve posebne prilike

svečane frizure i stilizacija kose

Kada imate neku posebnu svečanu priliku rezervisanu u svom kalendaru, nakon što pronađete idealan stajling za taj događaj, sledeća stvar koju treba da odaberete je kako ćete stilizovati kosu. Mi smo tu da vam pomognemo tako što ćemo vam dati dozu inspiracije za svečane frizure. Sigurni smo da ćete ovde pronaći idealnu svečanu frizuru za vašu sledeću posebnu priliku.

Bez obzira da li vam je potrebna inspirativna fotografija da pokažete svom frizeru ili sami stilizujete kosu za svečanu priliku, ovde  ćete pronaći idealnu elegantnu frizuru za vas.

Svečane frizure za venčanja, proslave i mature

Ponekad je dovoljno da svoju dugu kosu definišete talasima i jedan detalj u kosi poput velike šnale za poseban efekat. (slika 1)

Konjski rep je uvek nepogrešiv izbor. Ova frizura je moderna, elegantna i efektna u isto vreme. (slika 2)

Doza elegancije i modernog može se postići sa raskošnim repom sa sitnim loknama. Ovde je akcenat kako na njima tako i na kosi koja je podeljena na srednji razdeljak. (slika 3)

Niska punđa neobavezno pokupljena može takođe biti posebna za sve svečanosti bisernim detaljima. (slika 4)

Ako imate kosu srednje dužine za vas su dobar izbor polu podignute frizure koje podrazumevalu talase u kosi. (slika 5)

Svečane frizure za gotovo sve prilike

Za one dame koje vole vintage frizure idealna svečana stilizacija kose jesu retro talasi. Uz bočni razdeljak dobićete efektnu modernu frizuru. (slika 1)

Pletenica u punđi je nešto zahtevnija stilizacija, ali nepogrešiv izbor svečane frizure bilo da je reč o maturi, venčanju ili nekoj trećoj svečanosti. (slika 2)

Dužina kose poput lob frizure uz definisane talase i bočni razdeljak je idealna elegantna frizura sa kojom nema dileme. (slika 3)

Jednostavna frizura može dobiti svoj novi oblik uz vezanu crnu mašnu koja je efektan detalj. (slika 4)

I naravno, visoka punđa uredno pokupljena i dva pramena koja daju efekat uokvirivanja lica je jedna od najzastupljenijih frizura kada se biraju one za nešto posebnije prilike. (slika 5)

Koju frizuru ti biraš za svečanu priliku?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com