Inspiracija

Lake frizure sa punđama

frizure sa punđama

Kada kažemo “punđe” prva asocijacija su nam graciozne balerine i njihova frizura koja ih je činila da izgledaju veličanstveno. Danas imamo sasvim drugačiji odnos sa elegantnim izgledom zahvaljujući evoluciji punđe u inspirativan, moderan stil. Pronašli smo punđu za svaku priliku, a najbolje od svega: mreže za kosu nisu potrebne!  Od svih lakih stilizacija koje možemo same napraviti kod kuće svestrana punđa može lako da transformiše vaš izgled iz udobnog u elegantan uz samo nekoliko jednostavnih koraka.

Ako vam je potrebna inspiracija za kosu za vaš sledeći događaj ili želite da dodate još jedan ležeran stil svom na listu omiljenih frizura, pogledajte ovih šest lakih stilova punđe koje biste mogli da napravite za nekoliko minuta.

frizure sa punđamaKo je rekao da zalisci nisu lepi? Pokupite kosu u punđu podeljenu na srednji razdeljak i izvucite dva pramena koji će se spuštati niz obe strane lica.

Niste ni svesne kako vas vezivanje jednog niskog i opuštenog repa deli do moderne frizure. Umesto vezivanja kose u rep napravite “messy” šik punđu.

Ukoliko vaša kosa ima “loš dan” za vas je ova frizura koju nosi Sara Džesika Parker. “Nemirne” dlake ukrotite četkicom za zube na koju ste naneli malo laka za kosu.

 

 

 

frizure sa punđamaNemate mnogo vremena, a već kasnite? Deo kose vežite u visoku punđu, a kraći deo koji ne možete vezati stilizujte i to gelom za kosu tako što ćete blago izviti te pramenove.

Talasasta i kovrdžava kosa vole punđe. Opuštena stilizacija koja je najbolji prijatelj kose drugog dana. Nanesite po potrebi malo šampona šampona za suvo pranje.

Imate dugu tanku kosu? Sakrijte gumicu za kosu dok definišete neobaveznu punđu i stvorite iluziju gustih i raskošnih pramenova.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com