Inspiracija

Neodoljive frizure za novogodišnju noć

frizure za novogodišnju noć

Polako odbrojavamo do početka Nove godine! Ovo je naš predlog frizura za žurku godine!

Doček nove 2019. godine svakako je veliki događaj za sve nas, pa nas između ostalih stvari čeka i osmišljavanje kompletnog stajlinga za ovu priliku. Bez obzira na to da li ste domaćin, slavite doček kod prijatelja u kućnoj atmosferi ili ste se odlučili za pravi klubski provod – svi želimo jedno – da zablistamo u novogodišnjoj noći

Ukoliko vam manjka inspiracije za izbor frizure, došli ste na pravo mesto!

U našem salonu možete dobiti profesionalne i stilske savete, zakazati svoj termin za novogodišnji look, ali i inspiriati se u narednim redovima.

Balayage i nisko pokupljena kosa

Ukoliko ste ljubitelj prirodnih nijansi, ali vas privlači blagi kontast Balayage je pravi izbor za vas. Ne samo da ćete dobiti ženstven look za novogodišnju noć, već ćete zahvaljujuči ovom senčenju kose obezbediti sebi i moderan izgled za narednu godinu.  Balayage ne podrazumeva da se radi na senčenju cele kose, već i samo nekoliko pramenova koji imaju tu moć da vašem izgledu daju fantastičnu promenu. Nakon senčenja kose, pod pretpostavkom da je duga, može se elegantno pokupiti u niski rep.

frizure za novogodišnju noć punđaPolupokupljena kosa i pletenice

Trend polupokupljene kose definitivno je obeležio godinu za nama. Setite se samo frizura koje su nosili popularni top modeli i poznate ličnosti – visoka mala punđa na vrhu glave i pustena kosa u isto vreme.  Po svemu sudeći ovaj trend će se zadržati i u sledećoj godini.  Za novogodišnju noć vam predlažemo kombinaciju sjajne, ravne ili talasaste kose i pletenica koje nikada neće izaći iz mode.  Jednostavno i sofisticirano. Idealno za sve one koji žele puštenu kosu i da im lice bude “otvoreno”.

Wet look

Ovo je jedan od izgleda koje preporučujemo da probate maker jednom. Zavodljiva i elegantna u isto vreme “mokra kosa” daće vašem stilu potpuno novu dimenziju.  Savršeno pristaje kako kratkoj tako i dugoj kosi, ravnoj i talasastoj, farbanoj i prirodnoj boji – jednostavno pristaje svima koji žele nešto drugačije.  Ovaj trend porazumeva da kosa bude začešljana unazad i da izgleda kao da ste je upravo pokvasili. Našem stručnom timu prepustite da vam na najbolji način omogući ovaj beauty look, jer priznaćete, frizura je toliko savršena da ne možemo da čekamo leto da je i isprobamo sami.

frizure za novogodišnju noć punđaKika i rep

Među nama sigurno postoje i oni koji žele da igraju na sigurno pa tako da ne menjaju previše u svom izgledu za doček Nove godine. Perfektno pokupljena i zalizana kosa spojena u rep koji se spušta duž vrata zvuči kao pun pogodak! Ovaj hair trend je osvojio modne piste 2018. godine, a zahvaljujući tome da idealno pristaje gotovo svakoj odevnoj kombinaciji biće često viđena frizura na podijumu 31. Decembra.

Niska punđa

Neko je rekao klasika? Za sve one koji će u novogodišnjoj noći imati super elegantnu odevnu kombinaciju preporučujemo nisko vezanu punđu sa par izvučenih pramenova.  Ponekad je klasično najbolji izbor, posebno za one koji ne žele da eksperimentišu za ovu priliku.

Čekamo vam u našem hair salonu svakog dana od 8h do 22h u Belvilu na Novom Beogradu.  Tu smo da vam pomognemo da postignete savršen izgleda za žurku godine.

Zablistajte!

Vaša Paolla

Izvor fotografija: pinterest.com