Inspiracija

Najbolji Kérastase proizvodi za kosu u 2023. godini

najbolji kerastase proizvodi za negu kose

Vreme je da se osvrnemo na kratku retrospektivu proizvoda za negu kose koje ste voleli najviše da koristite tokom 2023. godine. Ovo su Kerastase proizvodi za kosu koje možete poručiti i preko našeg online shopa ovde.

Blond Absolu kupka Violet

Ljubičasta kupka, obogaćena neutrališućim agensima trenutno neutrališe tople neželjene podtonove. Blond Absolu kupka Violet idealna za ledeno-plave i sive nijanse kose. Redovna upotreba ove kupke doprinosi neutralizaciji bakarnih podtonova, štiti kosu od zagađenja, čini je mekšom i sjajnijom. Blond Absolu kupka Violet obogaćena moćnom kombinacijom hijaluronske kiseline i ekstrakta cveta runolista, formula trenutno povećava blistavost blond kose, intenzivno i dugotrajno neguje kosu.

Kupku možete poručiti OVDE.

Resistance Therapiste maska

Resistance Therapiste maska je posebno namenjena za intenzivnu negu vrlo oslabljene i oštećene kose. Delotvoran sastav bogat prirodnim ekstraktima čini kosu snažnijom, zdravijom i prijatno glatkom na dodir. Ova maska za intenzivnu negu kreirana je da bi vašoj kosi pružila zdrav i mekan izgled.

Masku možete poručiti OVDE.

kerastase genesis serum opadanje koseGenesis Fortifiant serum za kosu

Ojačavajući dnevni Genesis Fortifiant serum sklonu opadanju. Formulom obogaćenom moćnom kombinacijom Aminexila i korena đumbira, serum poboljšava otpornost kose kako bi se smanjilo opadanje kose i postigao zdrav izgled. Iz dana u dan, Genesis Fortifiant serum ojačava prirodnu zaštitnu barijeru skalpa. Gelasta tekstura olakšava nanošenje i smanjuje rasipanje proizvoda. Kosa je jača i lepša sa zdravijim izgledom.

Serum možete poručiti OVDE.

Chroma Absolu Acide Chroma Gloss nega

Zaglađujuća Chroma Absolu Acide Chroma Gloss nega za visoki sjaj, za sve vrste bojene kose. Inovativna formula intenzivno neguje vlasi transformišući i zatvarajući površinu za smanjenu poroznost, intenzivnu mekoću i blistav sjaj. Kosa izgleda zdravo, boja traje duže. Prozirna tečna tekstura se u kontaktu sa vodom transformiše u bogatu belu kremastu teksturu. Chroma Absolu Acide Chroma Gloss nega kosi pruža zdraviji izgled, a boja traje duže.

Proizvod možete poručiti OVDE.

Chronologiste Huile de Parfum ulje

Mirisno Chronologiste Huile de Parfum ulje za sjaj i mekoću kose nakon stilizovanja. Miris koji je kreirao poznati stručnjak za parfeme, Albert Morillas  koji je kreirao mirisne note za neke od najlukznijih parfema. Ova mešavina čajne ruže, svetlog drveta i mošusa sa oleo-ekstraktom mirte obavija kosu senzualnim i suptilnim mirisom koji osvaja. Mirisna i vidljivo sjajnija, kosa dostiže novi nivo lepote.

Ulje možete poručiti OVDE.

Specifique Aminexil ampule protiv gubitka kose

Specifique Aminexil ampule protiv gubitka kose poboljšavaju kvalitet kose. Formula obogaćena aktivnim sastojcima neguje skalp pružajući vidljive rezultate. Dodatno pružaju pogodnost za oblikovanje zahvaljujući jačoj i gušćoj kosi sa volumenom i sjajem. Specifique Aminexil ampule protiv gubitka kose održavaju gustinu kose i smanjuju opadanje. Pakovanje sadrži 42×6ml ampula.

Ampule možete poručiti OVDE.

Ovo su samo neki od proizvoda brenda Kerastse koje ste najviše poručivali na našem shop-u.

Koji su tvoji omiljeni Kerastase proizvodi za kosu?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla