Inspiracija

Šiške za tanku kosu koje su idealne za tebe

šiške za tanku kosu

Između „zavesa šiški“ i gustih šiški, postoji toliko zabavnih stilova sa njima koje smo izdvojili za vas kako bismo vam dali predlog kako da ih skratite. Ali pre nego što sami odsečete neke od ovih stilova morate da znate koja vrsta šiški je prava za vas. Nije svaki tip kose jednak, zbog čega neki stilovi sa šiškama izgledaju bolje na određenim damama u odnosu na druge. Ako slučajno imate tanku kosu, mi znamo najbolje šiške za vas. U nastavku smo izdvojili najlaskavije stilove šiške za tanke tipove kose.

šiške za tanku kosuŠiške „zavese“ iz sedamdesetih

Ove šiške daju mek, ali upečatljiv okvir licu. „Zavesa“ šiške laskaju okruglim oblicima licima i dodaju im dužinu.

Guste šiške

Ove šiške čine da vaša tanka kosa izgleda bujnije. Otvaraju lice na jagodicama, ističući ih. Oblikujte ove šiške fenom za elegantan izgled.

Baby šiške sa bob frizurom

Tupo ošišane „baby“ šiške tako dobro izgledaju na tankoj kosi, dajući definiciju vašem licu. Ove šiške daju više volumena bob frizuri i izgledaju veoma elegantno sa tamnom bojom.

šiške za tanku kosu

 

Tupi bob sa šiškama

Šiljati izgled ravnih šiški dobro ide uz tupi bob srednje dužine koji je tik iznad ramena. Kosa ravno šišana je dobra ideja za tanke tipove kose jer izgleda punije.

Guste šiške i stepenasta kosa

Mekoća ovih slojeva koji uokviruju lice i obimne šiške su idealan spoj. Ova frizura pristaje većini oblika lica.

Šiške sa strane

Ove šiške su jednostavne i lakše su za stilizovanje na tanjim pramenovima u poređenju sa gustom kosom. Probajte ih ukoliko niste ljubitelji ravnih gustih šiški.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com