Inspiracija

Idealne frizure za tople dane

idealne frizure za tople letnje dane

Pred vama je nekoliko modernih letnjih frizura koje vam predlažemo da isprobate i na najbolji mogući način upotpunite vaše letnje  odevne kombinacije.

idealne frizure za tople letnje dane

1 / 2 / 3

Frizure za tople dane – neobavezna punđa, wet look, opuštena pletenica

Predlog 1 – Jedna od frizura za koje vam neće biti potrebno mnogo vremena. Pokupite kosu u neobaveznu punđu, a akcenat stavite na dva uvijena pramena koji padaju preko lica.

Predlog 2 – Budite kraljica frizure koja će i ove godine biti u trendu. Reč je o frizuri koja zahteva minimalno popravki, tačnije gotovo da ih nema.

Predlog 3 – Prava letnja moderna frizura – francuska pletenica na moderan način. Postignite ležeran izgled bez previše truda.

 

 

Frizure za tople dane – trend 70-ih, konjski rep, Brižit Bardo frizura

idealne frizure za tople letnje dane

4 / 5 / 6

Predlog 4 – Frizura poput onih koje su se nosile tokom sedamdesetih godina. Volumen i uglađena stilizacija čine da se postigne glamurozan look za sve svečanosti tokom toplijih meseci.

Predlog 5 – Ako imate prirodno ravnu kosu idealna elegantna frizura poput visoko vezanog konjskog repa je pravi izbor za vas.

Predlog 6 – Dama koja je večita inspiracija jeste Brižit Bardo, a naročito ukoliko imate plavu kosu izgledaćete poput poznate dive.

 

 

 

 

 

idealne frizure za tople letnje dane

7 / 8 / 9

Frizure za tople dane – kruna pletenica, elegancija, dupla punđa

Predlog 7 – Ako imate dugu kosu, možete da podelite kosu na dva dela, da upletete svaki u pletenicu, a zatim da umotate pletenice oko glave i pomoću ukosnica ih pričvrstite. Za one sa nešto kraćom kosom, možete se odlučiti za holandsku pletenicu sa svake strane od vrha glave. Rasporedite kosu po sredini i napravite holandsku pletenicu sa svake strane, pa ih zavežite gumicom.

Predlog 8 – Da biste dobili ovu elegantnu punđu, koristite kremu za stilizovanje da biste svu kosu uredno pokupili u niski rep. Zatim uvrnite kosu do kraja u smeru kazaljke na satu i oblikujte punđu kako želite. Možete napraviti klasični oblik punđe ili nešto složenije poput primera sa slike.

Predlog 9 – Verovatno najjednostavnija moderna frizura su “svemirske punđe” jer izgledaju šik i cool uz vrlo minimalan napor. Samo napravite dve male punđe sa obe strane glave i zavežite ih gumicom. Ova frizura je podjednako efektna i kada je kosa uredno pokupljena, ali i kada se stilizuje u “messy” izdanju.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com