Pred vama je nekoliko modernih letnjih frizura koje vam predlažemo da isprobate i na najbolji mogući način upotpunite vaše letnje  odevne kombinacije.

THE TOUSLED TOPKNOT

Jedna od frizura za koje vam neće biti potrebno mnogo vremena. Pokupite kosu u neobaveznu punđu, a akcenat stavite na dva uvijena pramena koji padaju preko lica.

THE WET LOOK

Budite kraljica frizure koja će i ove godine biti u trendu. Reč je o frizuri koja zahteva minimalno popravki, tačnije gotovo da ih nema.

THE LAX PLAIT

Prava letnja moderna frizura – francuska pletenica na moderan način. Postignite ležeran izgled bez previše truda.

THE HIGH-VOLUME

Frizura poput onih koje su se nosile tokom sedamdesetih godina. Volumen i uglađena stilizacija čine da se postigne glamurozan look za sve svečanosti tokom toplijih meseci.

THE SLICKED PONY

Ako imate prirodno ravnu kosu idealna elegantna frizura poput visoko vezanog konjskog repa je pravi izbor za vas.

THE BRIGITTE BARDOT

Dama koja je večita inspiracija, a naročito ukoliko imate plavu kosu izgledaćete poput poznate dive.

BRAIDED CROWN

Ako imate dugu kosu, možete da podelite kosu na dva dela, da upletete svaki u pletenicu, a zatim da umotate pletenice oko glave i pomoću ukosnica ih pričvrstite. Za one sa nešto kraćom kosom, možete se odlučiti za holandsku pletenicu sa svake strane od vrha glave. Rasporedite kosu po sredini i napravite holandsku pletenicu sa svake strane, pa ih zavežite gumicom.

LOW SLICKED-BACK TWISTED BUN

Da biste dobili ovu elegantnu punđu, koristite kremu za stilizovanje da biste svu kosu uredno pokupili u niski rep. Zatim uvrnite kosu do kraja u smeru kazaljke na satu i oblikujte punđu kako želite. Možete napraviti klasični oblik punđe ili nešto složenije poput primera sa slike.

SPACE BUNS

Verovatno najjednostavnija moderna frizura su „svemirske punđe“ jer izgledaju šik i cool uz vrlo minimalan napor. Samo napravite dve male punđe sa obe strane glave i zavežite ih gumicom. Ova frizura je podjednako efektna i kada je kosa uredno pokupljena, ali i kada se stilizuje u „messy“ izdanju.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com